Libnet.ro
UNICEF

11:46

Mihai Morar, versuri coplesitoare dupa atacul din Manchester

Antena3 Antena3,
Mihai Morar, versuri coplesitoare dupa atacul din Manchester

Mihai Morar este foarte afectat de atentatul de la Manchester. A scris cateva versuri emotionante cu privire la ceea ce s-a intamplat. Cum as putea, Doamne, vreodata sa. continuă pe Antena3

Campanii electorale suspendate in Marea Britanie, dupa atacul din Manchester

Premierul conservator Theresa May si liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn si-au suspendat marti campania electorala pentru alegerile parlamentare anticipate de la 8 iunie dupa atentatul de luni seara de la Ma.

Cristian Tudor Popescu, despre atacul din Manchester: Un masacru al inocentilor! Care ar trebui sa fie prima masura a autoritatilor

Este un masacru al inocentilor, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre atentatul din Manchester, in care au murit 22 de tineri si 59 au fost raniti. intr-un interviu acordat.

in ce context a avut loc atacul din Manchester: 400 de adepti ISIS s-au intors in Marea Britanie din Siria si Irak. 3.500 suspecti de terorism sunt listati de catre serviciile secrete - INFOGRAFIC

Panica la Manchester. Un atentat sinucigas, in timpul concertului Arianei Grande de luni seara, a ucis 22 de persoane, tineri fani ai cantaretei americane, si a ranit peste 60. Autoritatile britanice sunt coplesite de numarul mare al potentialilor criminali, capabili sa comita atentate, care se ridica la 3. 500, conform unui raport Home Office publicat de Express.

Regina Elisabeta a II- a a transmis condoleante familiilor indurerate dupa tragedia din Manchester

Regina Elisabeta a II-a a tranmis marti dupa-amiaza condoleante familiilor indurereate dupa teribilul incident din Machester. intreaga natiune este socata de moartea si ranirea unui.

Un om fara adapost a tinut in brate o femeie pe moarte, dupa atentatul din Manchester Arena: Nu ma puteam opri din plans

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveala si povesti si gesturi uluitoare. Este si cazul lui Chris Parker, un om fara adapost, care se afla in zona in momentul deflagratiei. Barbatul de.

La concertele tale vin mai ales copii si adolescenti. Sa-i ucizi e mai mult decat o crima!. Fanii REACTIONEAZA dupa tragedia din Manchester. Ce mesaje emotionante au lasat pe pagina artistei

Tragedia care a avut loc, luni seara, in Manchester este aproape sigur un atentat terorist, doar ca informatia nu a fost confirmata oficial. Simpatizantii ISIS au au avut un mesaj pe retelele de socializare i.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele de socializare dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele sociale dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

Atentatul din Manchester, ANUNTAT pe Twitter cu patru ore inainte de tragedie? Cine a facut dezvaluirile SOCANTE

Jurnalistii de la Daily Mail au facut un anunt socant imediat dupa atentatul din Manchester. Acestia au anuntat descoperirea facuta, si anume, ca pe un cont de Twitter a aparut o postare in care era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )