Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mihai Sora la 100 de ani si o zi: Cea mai frumoasa urare pe robotul telefonului a fost de la Neagu Djuvara

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora la 100 de ani si o zi: Cea mai frumoasa urare pe robotul telefonului a fost de la Neagu Djuvara

Filosoful si eseistul Mihai Sora, care a implinit, luni, 100 de ani, a scris pe Facebook ca cea mai frumoasa urare, pe care a gasit-o pe robotul telefonului, a fost de la prietenul sau, istoricul Neagu Djuvara, cel care a atins centenarul in urma cu 68 de zile. continuă pe Adevărul

Simona Halep, desemnata de fani drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost aleasa de internauti drept jucatoarea cu cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor.

VIDEO WTA: Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor. Halep s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, in Grupa Rosie a competitiei.

Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69 la suta din voturi, informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, castigatoarea premiului pentru cea mai frumoasa lovitura a Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 mondial, a fost preferata fanilor la sondajul de opinie de pe site-ul WTA cu privire la cele mai frumoase lovituri de la Turneul Campioanelor, romanca primind 69% din voturi, informeaza wtatennis. com.

100 de feluri de a saruta: care este cea mai buna tehnica prin care sa iti arati afectiunea pentru partener VIDEO

Un clip video postat pe YouTube arata cum 100 de oameni isi expun tehnicile in materie de sarutat. Participantii au fost rugati sa isi exemplifice tehnicile pe un panou de sticla.

VIDEO Filosoful Mihai Sora implineste 100 de ani. Sotia sa i-a facut cadou un canal de YouTube

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, implineste luni, 7 noiembrie, varsta de 100 de ani.

Filosoful Mihai Sora implineste 100 de ani: Asta inseamna sa ai viata, sa traiesti. Sa te bucuri. Sotia sa, mesaj emotionant pe Facebook (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, implineste luni, 7 noiembrie, prestigioasa varsta de 100 de.

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al GDS, implineste 100 de ani

Filosoful Mihai Sora, creator al colectiei Biblioteca pentru toti si fondator al Grupului pentru Dialog Social, implineste luni, 7 noiembrie, varsta de 100 de ani, transmite News. ro.

Adele, cea mai bogata celebritate britanica cu varsta sub 30 de ani

Adele detine de doua ori mai mult decat ar trebui pentru a fi incoronata drept cea mai bogata celebritate britanica cu varsta sub 30 de ani. Aceasta i-a detronat pe baietii de la One Direction, dupa trei ani in care acestia au ocupat locul intai, potrivit BBC.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )