Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mihai Sora, mesaj catre cei care il striga Bai, Tutankhamon: Blestemul faraonului nu este doar o legenda!

B1 B1,
Mihai Sora, mesaj catre cei care il striga Bai, Tutankhamon: Blestemul faraonului nu este doar o legenda!

Mihai Sora, in varsta de 102 ani, a postat un mesaj pentru cei care i se adreseaza cu apelativul Bai, Tutankhamon! si-i ureaza moarte rapida. Filosoful le-a transmis ca blestemul faraonului egiptean. continuă pe B1

Cum le raspunde Mihai Sora celor care ii ureaza moarte rapida si il striga Bai, Tutankhamon

Scriitorul si filosoful Mihai Sora, in varsta de 102 ani, a publicat un mesaj pe Facebook adresat celor care-i ureaza moarte rapida si care i se adreseaza cu apelativul Bai, Tutankhamon!, prevenindu-i ca blestemul faraonului nu este o legenda.

Mihai Sora, afirmatie SOC: Digi 24 merita SA DISPARA! Nu poti, sub pretextul impartialitatii, sa legitimezi tocmai discursul celor care DISTRUG aceasta tara

Filosoful si scriitorul Mihai Sora a reactionat extrem de dur dupa ce Digi 24 l-a invitat, intr-o emisiune, pe deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, care a demisionat in urma adoptarii.

Ciolos a cedat nervos: ii ameninta cu tribunalul pe cei care fac afirmatii nefondate despre PLUS

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

Ciolos, avertisment pentru cei care ii ataca partidul

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de la inregistrarea formatiunii politice, au fost lansate o serie de atacuri si acuze care nu au niciun fundament.

LOVITURA fara PRECEDENT pentru cei care LOCUIESC la BLOC! S-A VOTAT! De acum inainte vor trebui sa SUPORTE CONSECINTELE!

Schimbare uriasa pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Fiecare va trebui sa respecte un regulament, altfel o sa suporte consecintele. Administratorii vor fi obligati sa afiseze regulamentul blocului,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )