Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

ADPM ADPM,
Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, se afla in prezent internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal Megidia, dupa ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de colegii lui de trupa pe retelele de socializare. continuă pe ADPM

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia.

Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est, internat la ATI, cu COVID-19. Necesita tratament cu plasma

Mihai Budeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Starea sa de sanatate prezinta unele probleme, de aceea medicii au decis sa-l mute la Terapie Intensiva.

Unul dintre membrii trupei 3 SUD EST, internat in stare grava la ATI, din cauza COVID-19

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 SUD EST, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar starea de sanatate a acestuia nu este deloc buna.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu COVID-19. Cantaretul este internat si nu se simte prea bine

Mihai Budeanu, unul dintre solistii trupei3 Sud Est, a fostinternat in Spitalul Municipal Medgidia,dupa ce testele au confirmat ca este infectat cu COVID-19. Potrivit medicilor, starea lui nu este.

Care este starea lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Cantaretul se afla internat la ATI, cu Covid

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este bolnav de COVID-19 si se afla internat la Spitalul Municipal Medgidia. Se pare ca starea acestuia este atat de grava, incat are nevoie de un tratament cu.

Autoritatile, in alerta! Opt pacienti, in stare grava dupa ce au ramas fara oxigen. Ce s-a intamplat cu TIR-ul de Terapie Intensiva in care se aflau

Stare de alerta in Timisoara, acolo unde opt pacienti cu COVID-19 au ramas fara oxigen din cauza unei defectiuni a TIR-ului de Terapie Intensiva in care se aflau. Medicii au intervenit imediat, iar pacientii au fost transferati de urgenta in spitalele unde mai existau locuri libere. Care este starea pacientilor in acest moment TIR-ul de .

Orban: Cred ca oricine ar vedea o sectie de Terapie Intensiva si-ar pune masca si noaptea

Premierul Ludovic Orban insista si le cere romanilor sa respecte regulile antiCOVID-19, comentand ca oricine ar vedea o sectie de Terapie intensiva si-ar pune masca si noaptea.

Marturia unui pacient cu COVID-19 care a stat 3 saptamani la Terapie Intensiva: Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap

Radu Rosian, un barbat din Cugir infectat cu coronavirus, care a petrecut 3 saptamani la Terapie Intensiva si a avut nevoie de tratament cu oxigen, vorbeste despre experienta prin care a trecut. Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap. Dar primisem un mesaj de la copil ca se gandeste la mine si-i este frica pentru mine. in ora aia in care ghearele ma strangeau nemilos de gat, am repetat intr-una: Flavius, Flavius, Flavius. Aproape pana la inconstienta! Si-am reusit sa rezist pana m-au legat la aparatul de oxigen. Asta a fost salvarea mea, este marturia lui Radu Rosian.

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana.

Orban: De saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, in judetul Constanta, ca de saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti si alte 17 la alte trei unitati medicale din Capitala, precizand ca obligatia autoritatilor este ca pentru toti pacientii care au nevoie de tratament in sectiile ATI sa fie gasite locuri pentru a putea fi tratati.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )