Libnet.ro
UNICEF

05:15

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana. continuă pe Adevărul

Orban: Cred ca oricine ar vedea o sectie de Terapie Intensiva si-ar pune masca si noaptea

Premierul Ludovic Orban insista si le cere romanilor sa respecte regulile antiCOVID-19, comentand ca oricine ar vedea o sectie de Terapie intensiva si-ar pune masca si noaptea.

Dupa DSP, si Spitalul Judetean Sibiu va avea conducere militara (surse)

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infectionist, care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Galati, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse oficiale. Sibiul este singurul judet din Romania unde rata de infectare trecuse de 9 cazuri la mia de locuitori.

Instalatia de oxigen a unui TIR de terapie intensiva de la Timisoara a cedat: A fost o supraaglomerare cu pacienti

Opt pacienti cu COVID-19 internati in unitatea mobila ATI de la Spitalul Municipal Timisoara au fost transferati de urgenta in alte paturi ATI dupa ce instalatia de oxigen a TIR-ului de terapie intensiva a cedat.

8 pacienti COVID in stare grava au ramas fara oxigen, dupa ce tirul de terapie intensiva de la Spitalul din Timisoara s-a stricat!

Tirul amplasat vineri noaptea in curtea Spitalului Municipal Timisoara si pus in functiune luni, s-a defectat miercuri dimineata. 8 pacienti cu Covid-19, in stare grava, au ramas fara oxigen si au fost transferati de urgenta la spital.

Parchetul General a dispus expertiza aparaturii medicale si a audiat noi martori in ancheta deschisa dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Parchetul General a explicat, marti, cele mai recente demersuri facute de procurori in ancheta penala in rem deschisa dupa incendiul de la sectia de Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Piatra Neamt,.

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, se afla in prezent internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal Megidia, dupa ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de colegii lui de trupa pe retelele de socializare.

TIMISOARA: Pacientii tratati in unitatea mobila de terapie intensiva din cadrul SJU, mutati din cauza unei defectiuni

Astazi, personalul medical care activeaza in cadrul unitatii mobile de terapie intensiva amplasata in curtea Spitalului Judetean Timisoara a fost nevoit sa mute pacientii in alte unitati sanitare, potrivit unei informari a DSU.

Autoritatile, in alerta! Opt pacienti, in stare grava dupa ce au ramas fara oxigen. Ce s-a intamplat cu TIR-ul de Terapie Intensiva in care se aflau

Stare de alerta in Timisoara, acolo unde opt pacienti cu COVID-19 au ramas fara oxigen din cauza unei defectiuni a TIR-ului de Terapie Intensiva in care se aflau. Medicii au intervenit imediat, iar pacientii au fost transferati de urgenta in spitalele unde mai existau locuri libere. Care este starea pacientilor in acest moment TIR-ul de .

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, diagnosticat cu COVID-19, a murit: Este al treilea medic din Hunedoara care a decedat dupa infectarea cu coronavirus

Un medic de la sectia de Medicina Interna a Spitalului Judetean de Urgenta Deva a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre medicul Sabina Viorica Ileana Moca, specializata in medicina ge.

Marturia unui pacient cu COVID-19 care a stat 3 saptamani la Terapie Intensiva: Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap

Radu Rosian, un barbat din Cugir infectat cu coronavirus, care a petrecut 3 saptamani la Terapie Intensiva si a avut nevoie de tratament cu oxigen, vorbeste despre experienta prin care a trecut. Niste gheare reci au inceput sa ma sugrume. Sa-mi taie respiratia. Am fost sigur ca nu scap. Dar primisem un mesaj de la copil ca se gandeste la mine si-i este frica pentru mine. in ora aia in care ghearele ma strangeau nemilos de gat, am repetat intr-una: Flavius, Flavius, Flavius. Aproape pana la inconstienta! Si-am reusit sa rezist pana m-au legat la aparatul de oxigen. Asta a fost salvarea mea, este marturia lui Radu Rosian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )