Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt. continuă pe Antena3

Europarlamentarul Catalin Ivan, despre conflictul din PSD: Firea a fost complice cu actuala conducere a PSD / Grav este raul imens facut Romniei, nu partidului

Europarlamentarul Catalin Ivan spune ca luarea de pozitie a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, este tardiva si ca ea este complice cu actuala conducere a partidului care a facut un rau imens Romaniei. El acuza lasitatea, oportunismul si servilismul liderilor PSD care nu au curajul sa ia atitudine.

Mihai Tudose intervine n conflictul din PSD: Eu cred ca Firea are dreptate, ca spune adevarul

Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, intr-un interviu pentru Obiectiv Vocea Brailei ca lucrurile nu se vor aseza de la sine in PSD atata timp cat unii nu spun, altii nu asculta pe cei care totusi spun ceva.

Primarul Mihai Chirica, dat afara din PSD, mesaj pentru Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, intervine in conflictul dintre primarul Capitalei Gabriela Firea si liderul PSD Liviu Dragnea. Edilul din Iasi, dat afara din PSD, sustine ca nu mai exista cale de.

Mihai Tudose, de partea lui Firea in conflictul cu Dragnea: Firea are dreptate, spune adevarul. Ce spune despre votul din CEx

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu pentru ziarul local, faptul ca in conflictul dintre primarul Capitalei si binomul Liviu Dragnea-Carmen Dan, Gabriela Firea este cea care are dreptate.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

Tudose, despre violentele din 10 august: Folosirea fortei nu trebuie sa insemne bastoane pe ceafa

Fostul premier Mihai Tuose a condamnat interventia dura a jandarmilor la protestul din 10 august, precizand ca persoanele violente trebuiau imobilizate si nu sa se ajunga la bastoane pe ceafa.

Fostul premier MIHAI TUDOSE, lovitura necrutatoare pentru LIVIU DRAGNEA: Firea are dreptate! Spune ADEVARUL`

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca nemultumirile primarului Capitalei, Gabriela Firea, exprimate in sedinta CExN de la Neptun cu privire la modul in care PSD este condus de Liviu Dragnea sunt indreptatite.

CUTREMUR in PSD! Fostul premier MIHAI TUDOSE a facut anuntul: DA, CANDIDEZ pentru functia de presedinte!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila. Decizia sa a fost luata dupa sedinta CExN de la Neptul.

Fostul premier Mihai Tudose, anunt de ultima ora: Da, candidez!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al PSD Braila. Doresc sa fac cateva precizari legate de candidatura mea pentru functia de presedinte al organizatiei.

Gabriela Firea, scrisoare deschisa pentru colegii din PSD: Am ajuns intr-un punct in care, spun eu, nu se mai poate asa. Modul in care conducerea partidului s-a concentrat in mainile unui singur om nu ne poate duce decat intr-o fundatura

Gabriela Firea a trimis, vineri, o scrisoare deschisa colegilor din PSD, in care sustine ca nu exista un razboi intre ea si Liviu Dragnea si ca nu il critica pe liderul PSD pentru ca ar vrea sa ii ia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )