Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mihai Tudose, de partea lui Firea in conflictul cu Dragnea: Firea are dreptate, spune adevarul. Ce spune despre votul din CEx

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose, de partea lui Firea in conflictul cu Dragnea: Firea are dreptate, spune adevarul. Ce spune despre votul din CEx

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, intr-un interviu pentru ziarul local, faptul ca in conflictul dintre primarul Capitalei si binomul Liviu Dragnea-Carmen Dan, Gabriela Firea este cea care are dreptate. continuă pe Adevărul

Fostul premier MIHAI TUDOSE, lovitura necrutatoare pentru LIVIU DRAGNEA: Firea are dreptate! Spune ADEVARUL`

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca nemultumirile primarului Capitalei, Gabriela Firea, exprimate in sedinta CExN de la Neptun cu privire la modul in care PSD este condus de Liviu Dragnea sunt indreptatite.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

Mihai Tudose intervine n conflictul din PSD: Eu cred ca Firea are dreptate, ca spune adevarul

Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, intr-un interviu pentru Obiectiv Vocea Brailei ca lucrurile nu se vor aseza de la sine in PSD atata timp cat unii nu spun, altii nu asculta pe cei care totusi spun ceva.

CUTREMUR in PSD! Fostul premier MIHAI TUDOSE a facut anuntul: DA, CANDIDEZ pentru functia de presedinte!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Braila. Decizia sa a fost luata dupa sedinta CExN de la Neptul.

Fostul premier Mihai Tudose, anunt de ultima ora: Da, candidez!

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al PSD Braila. Doresc sa fac cateva precizari legate de candidatura mea pentru functia de presedinte al organizatiei.

Mihai Chirica, despre Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca, in incercarea de a iesi nesifonata complet din bataliile publice care au avut loc de-a lungul timpului la Bucuresti, primarul.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

Gabriela Firea: Domnul Dragnea a vandut multora himera amnistiei si gratierii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi vandut multora himera amnistiei si.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea va da amnistia si gratierea cand ii va folosi lui

Gabriela Firea a declarat miercuri seara ca ideea ca vrea sa opreasca OUG pentru amnistie ti gratiere este o minciuna sfruntata, precizand ca ordonanta va fi data atunci cand ii va folosi lui Liviu Dr.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )