Libnet.ro
UNICEF

18:15

Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Hotnews Hotnews,
 Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR), cu care s-a intalnit luni, ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA, companiile cu capital de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, dupa CEx: Shhaideh si Plumb au vrut sa demisioneze imediat dupa ce au primit citatia DNA. Le-am oprit

Premierul Mihai Tudose a spus joi seara, la sfarsitul sedintei PSD, ca ministrii Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au vrut sa demisioneze imediat dupa ce au primit citatia de la DNA si s-au dus la el cu.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni de catre premierul Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului.

Mihai Tudose, anunt despre split TVA: in cazul caror firme se va aplica masura

Premierul Mihai Tudose, noi declaratii despre split TVA, controversatul mecanism contestat in repetate randuri de mediul de afaceri. La finalul unei intalniri avute luni cu reprezentantii.

Premierul Tudose modifica sistemul Split TVA. Nu va fi obligatoriu pentru toate firmele

Dupa sedinta de vineri a CEX de la PSD, premierul Mihai Tudose a anuntat o noua viziune in chestiunea platii defalcate a TVA - asa numitul Split TVA.

Tudose: Split TVA se va aplica doar pentru firmele in insolventa, faliment, care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose sustine ca masura privind split TVA va fi modificata si flexibilizata, pentru ca ea sa nu se mai aplice din 2018 tuturor firmelor, ci numai celor aflate in insolventa, faliment, celor care inregistreaza datorii in plata TVA si companiilor de stat.

Premierul Tudose: Vom veni in scurt timp cu o noua forma de Split TVA

O noua forma a colectarii defalcate a TVA, care va raspunde solicitarilor formulate in aceasta perioada de reprezentantii mediului de afaceri, va fi prezentata in scurt timp, a anuntat premierul Mihai Tudose, luni, la o intalnire cu reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

Tudose: Masura split TVA va fi amendata in Parlament, nu va mai fi obligatorie pentru toata lumea

Premierul Mihai Tudose a declarat ca in privinta TVA split se va tine cont de anumite propuneri ale patronatelor si se va interveni cu amendamente in Parlament, afirmand ca masura ar urma sa.

Tudose: Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Premierul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament, astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au.

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, care sustinuse ca ea si-a dat demisia dupa citarea la DNA: Nici vorba!

Rovana Plumb l-a contrazis vineri seara pe premierul Mihai Tudose, care spusese joi ca minsistrul fondurilor europene, impreuna cu vicepremierul Sevil Shhaideh au venit sa-si dea demisia imediat dupa ce au fost chemate la Directia Nationala Anticoruptie.

Mihai Tudose, contrazis de Rovana Plumb, in privinta momentului prezentarii demisiei

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, dupa ce premierul a spus ca si-ar fi prezentat demisia imediat dupa citarea la DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, dupa ce au primti citatiile de la DNA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )