Libnet.ro
UNICEF

12:31

Mihai Tudose: Romania va ramane un partener de incredere al SUA si in cadrul NATO

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: Romania va ramane un partener de incredere al SUA si in cadrul NATO

Romania va ramane un partener de incredere al SUA si in cadrul NATO, a afirmat sambata premierul Mihai Tudose, intr-o intalnire, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de congresmanul Mike Turner, presedintele Grupului de Prietenie pentru Romania si al Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice a Congresului SUA, intalnire la care a participat si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose: Romania va ramane un partener de incredere al SUA si in NATO

Premierul Mihai Tudose a subliniat sambata, in cadrul unei intalniri cu mai multi oficiali americani, ca Romania a fost si va ramane in continuare un partener de.

Tudose, la intalnirea cu delegatia SUA condusa de Mike Turner: Romania a fost si va ramane un partener de incredere al SUA si in NATO

Premierul Mihai Tudose a subliniat, sambata, in cadrul intrevederii pe care avut-ocu o delegatie condusa de congresmanul american Mike Turner, ca Romania a fost si va ramane in continuare un partener de incredere al SUA si in NATO.

Romania a fost si va ramane un partener de incredere al SUA si in NATO

Romania a fost si va ramane in continuare un partener de incredere al SUA si in NATO, a afirmat astazi premierul Mihai Tudose in cadrul intalnirii pe care avut-o, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de congresmanul Mike Turner, presedinte, in Congresul SUA, al Grupului de Prietenie pentru Romania si al Subcomitetului pentru forte aeriene si terestre tactice a Congresului SUA, la care a participat si ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Mihai Tudose, dupa ce Guvernul a aprobat implementarea unui sistem de alertare prin sms in situatii de urgenta: Am incredere ca domnul Raed Arafat va face din sistemul RoAlert un succes

Premierul Mihai Tudose a scris vineri pe Facebookca se bucura ca proiectul RO-ALERT a devenit concret prin aprobarea in Guvern a unei ordonante de urgenta privind implementarea sistemului de alertare prin sms a populatiei in situatii de urgenta. Astfel, scrie seful guvernului, toti cei aflati intr-o zona de pericol pot fi anuntati in timp real prin mesaje. Tudose isi exprima, in acelasi timp, increderea ca Raed Arafat va face din sistem un suscces.

Sondaj prezentat de Marius Pieleanu la Antena 3: doar unul din 4 romani are incredere in Guvernul Mihai Tudose

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat vineri, la Antena 3, un sondaj Avangarde potrivit caruia cota de incredere a romanilor in guvernul PSD-ALDE condus de Mihai Tudose a scazut in ultima luna si se afla undeva la 25-26%. Pieleanu a declarat si ca doar 27% dintre romani au o parere favorabila fata de Mihai Tudose, mai putin decat luna trecuta.

Sondaj prezentat de Marius Pieleanu la Antena 3: doar unul din 4 romani au increderea romanilor in Guvernul Mihai Tudose

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat vineri, la Antena 3, un sondaj Avangarde potrivit caruia cota de incredere a romanilor in guvernul PSD-ALDE condus de Mihai Tudose a scazut in ultima luna si se afla undeva la 25-26%. Pieleanu a declarat si ca doar 27% dintre romani au o parere favorabila fata de Mihai Tudose, mai putin decat luna trecuta.

Premierul Mihai Tudose discuta cu ambasadorul Hans Klemm la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ambasadorul Hans Klemm si mai multi congresmeni la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au avut o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

intrevedere cruciala: Ambasadorul SUA Hans Klemm discuta cu Mihai Tudose, la Guvern(VIDEO)

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si mai multi membrii ai Congresului american participa sambata la o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, la Palatul Victoria, potrivit unor surse.

Mihai Tudose: Pretul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei

ACTUALIZARE 17:35 FORT organizeaza proteste de amploare in toata tara, incepand cu 3 noiembrie Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) anunta, intr-un comunicat trimis Redactiei, ca va organiza, incepand cu 3 noiembrie, ample manifestatii de protest, atat in Capitala, cat si la nivel national, pentru a determina Guvernul Tudose sa renunte la cresterea accizelor la carburanti. ---------- Pretul carburantilor nu a crescut din cauza supraaccizei, ci a faptului ca pretul barilului de petrol s-a marit, influentat si de fenomenele meteo din Golful Mexic, a declarat astazi premierul Mihai Tudose.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )