Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mihai Voropchievici a dezvaluit! Cine sunt cei mai afemeiati barbati din zodiac - LEILOR le place sa cucereasca mereu

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici a dezvaluit! Cine sunt cei mai afemeiati barbati din zodiac - LEILOR le place sa cucereasca mereu

Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, cine sunt cei mai afemeiati barbati din zodiac. Sunt nativi la care nu v-ati astepta. continuă pe Antena3

Cei mai bogati romani si averile lor fabuloase. Cine are cei mai multi bani in cont

Cei mai bogati 10 oameni ai lumii au, cumulat, o avere de trei ori mai mare decat PIB-ul Romaniei. Ierarhia miliardarilor romani s-a schimbat si ea, Maria Linda ne spune cine are cei mai multi bani in cont.

Horoscop rune 10 - 16 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trebuie sa schimbe tactica, Taurii sunt pe picior de razboi

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru saptamana 10 - 16 august 2020, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Cum se calculeaza cifra avutiei si ce sanse ai sa fii bogat. Mihai Voropchievici dezvaluie secretul!

Mihai Voropchievici a explicat la Adevaruri Ascunse cum se calculeaza cifra avutiei pentru a afla ce sanse ai sa devii bogat.

Cum a ajuns un roman unul dintre cei mai apreciati agricultori din Franta

Plecat din Romania in 2014, Paul Barbu, originar din Pitesti, a ajuns unul dintre cei mai apreciati agricultori din Franta, devenind un model privind cultivarea legumelor bio. Paul Barbu a dezvaluit in exclusivitate pentru Adevarul povestea impresionanta a vietii si a succesului sau.

Peste 16 persoane, arestate in ancheta privind explozia devastatoare din Beirut. Cine sunt vinovatii

Mai mult de 16 persoane, angajati ai portului din Beirut si ai autoritatilor vamale, au fost arestati in ancheta privind tragicul eveniment din capitala Libanului, deflagratia produsa la un depozit in care se af.

Judetele din Romania cu cei mai multi batrani saraci. Aproape un million de varstnici, nevoiti sa se descurce cu cateva sute de lei pe luna

Potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), aproximativ un milion de pensionari sunt nevoiti sa traiasca doar cu cateva sute de lei pe luna. Judetele din Romania cu cei mai multi.

Cum faci cei mai gustosi ardei umpluti. Ingredientele secrete care dau savoare, cat se tin la cuptor

Cei mai gustoti ardei umpluti se fac in Bucovina. Reteta deliciosului preparat o regasim in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia) a regretatului gastronom Radu Anton Roman care spunea ca acest fel de mancare poate sta pe orice masa, oricat de simandicoasa ar fi.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Cei mai buni fotbalisti din Europa reintra in scena!

Regalul fotbalistic din Europa continua si in weekend cu cele mai bune cote pe Betano! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )