Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL. Acestea sunt NUMERELE NOROCOASE la LOTO. Zodia care are SANSE URIASE sa castige PREMIUL CEL MARE

B1 B1,
Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL. Acestea sunt NUMERELE NOROCOASE la LOTO. Zodia care are SANSE URIASE sa castige PREMIUL CEL MARE

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei numerele norocoase la Loto pentru zodia balanta. Mare atentie, daca esti in zodia balanta, ai mare noroc sa castigi la loto. Pentru a intocmi. continuă pe B1

CUTREMURATOR: Mirabela Dauer A CEDAT! Tocmai a fost facut anuntul. Fanii sunt in lacrimi

Nu se mai termina dramele in muzica romaneasca. Un nou anunt trist inlacrimeaza fanii. Mirabela Dauer nu a fost prezenta la inmormantarea lui Mihai Constantinescu, iar acum, la patru zile dupa ce bunul .

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta o CEA MAI GREA LUNA pentru ACESTE ZODII!

Luna noiembrie vine cu schimbari mari pentru anumite zodii. Numerologul Mihai Voropchievici anunta schimbari mari pentru ei. Horoscopul Runelor pentru luna noiembrie 2019 anunta ca unei zodii i se schimba viata.

Ce inseamna daca VISEZI pisici! Mihai Voropchievici, DEZVALUIRI antimagie

Daca visezi o pisica, poate insemna ceva benefic. Numerologul Mihai Voropchievici afirma ca, daca visezi o pisica, poate insemna ceva benefic, deoarece pisicile sunt cele mai mari captatoare de energie.

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si .

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Balanta

Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Balanta Pentru a intocmi un bilet este nevoie ca balanta sa faca echipa cu nativii din zodia Taur si din Scorpion. Daca sunteti nascuti intre 2.

S-A TERMINAT! Cornelia REDNIC a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU! DECIZIA, luata de COMUN ACORD (GALERIE FOTO)

Cornelia si LupuRednic formeaza unul dintre cele mai frumoase, longevive si mai indragite cupluri din lumea muzicii populare, dar si din showbizul romanesc. Sunt casatoriti de 27 de ani si se iubesc ca.

BNR tocmai a facut anuntul! VESTI PROASTE pentru romanii datori la banci

Date ingrijoratoare de la Banca Nationala a Romaniei pentru romanii cu credite la banci. Vestile nu sunt deloc bune pentru acestia si au legatura cu evolutia indicelui ROBOR. Indicele ROBOR la 3 luni,.

Lacrimi iN MUZICA POPULARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: DRUM LIN SPRE CER! Va anuntam cu regret ca...

In urma cu cateva zile celebrul cantaret Ionut Dolanescu a facut un anunt trist pe retelele de socializare! Cu profund regret, artistul a anuntat moartea prof. Dr. Constantin Chiurciu, un apropiat al fa.

SCANDAL total la KANAL D! Andreea Mantea a facut anuntul: Gata, nu mai putem continua asa! Paruiala iN DIRECT

Celebra prezentatoare Andreea Mantea a facut o criza de nervi in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei. Daca pana acum concurentii de la Puterea dragostei sezonul 2 au putut sa plece si.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai dificile zodii in iubire. Vezi de cine trebuie sa te feresti

Ele sunt cele mai dificile cinci zodii in iubire. Odata ce ai ales sa iubesti pe cineva cu aceast semn zodiacal, sa fi sigur ca zodia nu va spune ce simte, nici ce vrea, dar se va supara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )