Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihail Sebastian, cine este si cum a ajuns Google sa il sarbatoreasca printr-un doodle

Playtech Playtech,
Mihail Sebastian, cine este si cum a ajuns Google sa il sarbatoreasca printr-un doodle

Daca ati intrat astazi pe Google veti descoperi undoodle aparte, care il sarbatoreste pe Mihail Sebastian. Google a decis sa sarbatoreasca cei 113 ani de la nasterea acestuia. Cine este Mihail Sebastian Mihail Sebastian s-a nascut Iosif Mendel Hechter intr-o familie de evrei, pe data de 18 octombrie 1907, in orasul portuar romanesc Braila. continuă pe Playtech

113 ani de la nasterea lui Mihail Sebastian. Scriitorul roman celebrat de Google cu un Doodle special

Se implinesc 113 ani de la nasterea lui Mihail Sebastian, iar Google a decis sa il celebreze pe scriitorul roman cu un doodle special. Mihail Sebastian a fost un om de litere roman, evreu de origine, care a sc.

113 ani de la nasterea lui Mihail Sebastian, scriitorul care a starnit numeroase polemici. Google il celebreaza printr-un doodle special

Duminica se implinesc 113 ani de la nasterea scriitorului Mihail Sebastian,ocazie marcata si de Google printr-un doodle special. Sebastian a jucat varii roluri sociale: de fiu mijlociu al familiei evreiesti Hechter, discipol al lui Nae Ionescu, prieten al lui Mircea Eliade, autor al disputatului roman De doua mii de ani, aparator al extremei drepte si sustinator al comunistilor.

Cine este Lucifer din Biblie, de fapt. Care e povestea acestui personaj important in Cartea Sfanta

Lucifer, personajul mitologic care de-a lungul timpului a starnit interesul si curiozitatea, are o poveste arhicunoscuta in randurile crestenilor. Despre Lucifer se stie ca a fost ingerul preferat al lui Dumnezeu, care a ajuns sa fie alungat din cer dupa ce nelagiuirea si-a facut loc in sufletul lui. Povestea lui Lucifer nu este mentionata in .

Cine este omul care a batut-o pe Stefania de la Puterea Dragostei. S-a aflat adevarul: Jador este implicat in poveste

Zvonurile au fost multe, dar raspunsurile de pe retelele de socializare ale Stefaniei au zis totul. Mai mult decat atat, marturiile unei prietene sustin cele gandire de fanii fostei concurente de la Puterea Dragostei. Cine este barbatul care a batut-o pe frumoasa bruneta? Cine e barbatul care a batut-o pe Stefania Nina? Imaginile cu Stefania .

Cine este Demi Rose, fata cu forme apetisante care le-a facut uitate pe Kim Kardashian si Jennifer Lopez

Demi Rose s-a nascut pe 27 martie 1995. Ea a implinit 25 de ani anul acesta. Orasul ei natal este Birmingham, Anglia, unde si-a petrecut copilaria. Numele ei de nastere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose. Cine este Demi Rose, fata din cauza careia nu se mai aude de Kim Kardashian .

Cine este femeia care va fi executata. Prima data cand se intampla asta dupa 70 de ani

Statele Unite ale Americii urmeaza sa execute o femeie, pentru prima data in 70 de ani. Declaratia a fost facuta de Departamentul de justitie al lui Donald Trump. Lisa Montgomery mai are cateva saptamani de trait. Cine este Lisa Montgomery, femeia care va fi executata Lisa Montgomery va fi prima femeie detinuta federala executata in .

Cine este Daniel Nitoiu, prezentatorul Meteo de la Pro TV. Cat de frumoasa e sotia lui

Daniel Nitoiu este prezent deja de ani buni pe micile ecrane. Acesta desi a fost mereu in vizorul romanilor, nu a exagerat cu nimic din ceea ce i-ar fi permis notorietatea castigata in timp. Cum arata sotia lui si ce povesteste despre testul primit de cuplu in lunile de pandemie? Cat e de frumoasa sotia .

Cine este iubitul celebru al Danei Budeanu. Au incercat sa-si pastreze relatia secreta

Dan Budeanu, unul dintre cei mai controversati designeri din Romania este extrem de vocala in mediul online, iar intreaga tara a ajuns sa o cunoasca din rubricile pe care le filmeaza pentru YouTube sau de la em.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )