Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mii de oameni, in strada. Primul mars in memoria Regelui Mihai - VIDEO

Antena3 Antena3,
Mii de oameni, in strada. Primul mars in memoria Regelui Mihai - VIDEO

Mii de oameni au iesit in strada, duminica dimineata, la Craiova, organizand astfel un prim mars pentru Regele Mihai. Oamenii au buchete de flori in mana si vor merge sa aprinda. continuă pe Antena3

Circa 8.000 de membri PSD, in strada la Craiova. Primul mars in memoria Regelui Mihai - VIDEO

Mii de oameni au iesit in strada, duminica dimineata, la Craiova, organizand astfel un prim mars pentru Regele Mihai. Oamenii au buchete de flori in mana si vor merge sa aprinda.

Klaus Iohannis merge luni in Parlament: Presedintele va participa la sedinta solemna in memoria Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la sedinta solemna care va avea loc in Parlament in memoria Regelui Mihai, a anuntat duminica Administratia Prezidentiala. Ivitata la.

Moment de reculegere la meciurile din Liga 1 in memoria Regelui Mihai

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca la toate meciurile ramase de disputat in Liga 1 Betano pana la finalul anului va fi pastrat un moment de reculegere in memoria Regelui Mihai, decedat la varsta de 96 ani.

Carte de condolente la Sala Unirii din Alba Iulia in memoria Regelui Mihai. Primarul Mircea Hava: Regele a plecat doar fizic dintre noi

O carte de condoleante a fost deschisa, joi, la Sala Unirii din Alba Iulia, in memoria Regelui Mihai. in aceasta pot scrie pana in data de 16 decembrie toti cei care vor sa-si ia ramas bun. Ulterior, cartea va fi inmanata Casei Regale in semn de omagiu.

Carte de condoleante in memoria Regelui Mihai I, deschisa la Constanta

Constantenii pot semna in cartea de condoleante deschisa in memoria Regelui Mihai I, incepand de joi, 7 decembrie, pana pe 16 decembrie. Cartea cu toate mesajele va fi transmisa Casei Regale.

PSD a gasit un nou pretext pentru miting: Organizatia din Dolj a scos oamenii in strada la un mars in memoria Regelui Mihai

PSD face ce face, dar la miting nu renunta. Organizatia din Dolj a social-democratilor scoate duminica oamenii in strada. Politicienii sustin ca nu este vorba despre un mitig impotriva statului.

PSD a gasit un nou pretext pentru miting: Organizatia din Dolj a scos oamenii in strada la un mars in memoria Regelui Mihai(VIDEO)

PSD face ce face, dar la miting nu renunta. Organizatia din Dolj a social-democratilor scoate duminica oamenii in strada. Politicienii sustin ca nu este vorba despre un mitig impotriva statului.

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al.

Mars de comemorare a Regelui Mihai si protest in Piata Victoriei, anuntate duminica in Bucuresti. Alte manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in tara si diaspora

Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru duminica, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei. Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris, informeaza news. ro.

Mars de comemorare a Regelui Mihai, urmat de un protest in Piata Victoriei, anuntate duminica in Bucuresti. Mitinguri si in tara si in diaspora

Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru duminica, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei. Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )