Libnet.ro
UNICEF

22:15

Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021. Toti romanii trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021. Toti romanii trebuie sa afle

Vesti bune pentru unii soferi din tara. Masinile care vor fi interzise in Romania din 2021 sunt cele cu volan pe dreapta, aduse aici de catre romanii care si le-au achizitionat din alte tari straine unde lucreaza, de fapt. Este vorba de masinile cu volan pe dreapta, aduse din Marea Britanie. Motivul principal este vizibilitatea . continuă pe Playtech

Cine sunt judecatorii de la inalta Curte care vor face parte din BEC la alegerile parlamentare. Unul i-a judecat pe Adrian Nastase, Darius Valcov si Dorin Cocos

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, miercuri, numele judecatorilor de la aceasta instanta care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare, programate pentru 6 decembrie 2020.

Fotografiile interzise de Ceausescu cu Romania din timpul Epocii de Aur

La treizcei de ani de la caderea lui Ceausescu si a comunismului in Romania, consecintele regimului rigid sunt inca perceptibile asupra populatiei tarii. Timp de decenii, romanii nu au putut sa se exprime liber. Trebuiau sa se supuna regulii comuniste, fara sa le puna la indoiala. Andrei Pandele, arhitectul fotograf in zilele noastre, viata din .

Ciolos: Romania trebuie sa desemneze urgent procurorii care vor lucra la Parchetul European

Romania trebuie sa desemneze urgent procurorii care vor lucra la Parchetul European, in subordinea L.

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Lista candidatilor PNL la alegerile Locale 2020. Cine sunt politicienii care vor la conducere

Alegerile locale 2020 vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca este sa ne luam dupa ultimul sondaj facut, PNL sta mai bine decat PSD, judecand dupa situatia din Bucuresti. Lista candidatilor PNL la alegerile locale 2020 este deschisa de Nicusor Dan, candidatul USR PLUS si sustinut de PNL la primaria Capitalei, care are .

Horoscop sambata 12 septembrie 2020. Singurele zodii care vor avea un weekend de vis! Leul e printre ele

Astrologii au realizat horoscopul pentru sambata, 12 septembrie 2020. Iata zodiile care vor avea parte de un weekend minunat! Horoscop sambata, 12 septembrie 2020 Se apropie weekendul, iar astrele aduc vesti bune pentru cele mai multe zodii. Iata cine va avea parte de noroc, sambata, 12 septembrie! Horoscop BERBEC Se anunta o zi minunata din .

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Noua bursa de marfuri in Egipt, din 2021

Pe aceasta piata vor fi tranzactionate contracte pe grau, uleiuri vegetale, zahar si orez Egiptul va avea, din prima jumatate a anului 2021, o bursa de marfuri care va comercializa initial grau, uleiuri, zahar si orez, potrivit Reuters. Egiptul, cel mai mare importator de grau din lume, a creat aceasta bursa ca sa le ofere protectie micilor fermieri si producatorilor locali, dar si pentru a pune stocurile acestora la dispozitia pietei extinse, potrivit autoritatilor.

Peste 100 de scoli din tara, inchise inainte de deschidere. Solutia neasteptata prin care vor ajunge cursurile la copiii unde nu ajunge internetul

Mai mult de 100 de scoli din tara vor functional doar on-line inca din prima zi de la deschidere, ceea ce inseamna ca elevii nu se vor prezenta la cursuri. in unele judete din tara, unde nici internetul nu ajunge, s-a gasit o solutie inedita pentru ca elevii sa intre in posesia cursurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )