Libnet.ro
UNICEF

00:07

Miliardarii din sport: Ei sunt oamenii care au adunat cei mai multi bani in cariera lor. Fotbalistii sunt la coada listei

Adevărul Adevărul,
Miliardarii din sport: Ei sunt oamenii care au adunat cei mai multi bani in cariera lor. Fotbalistii sunt la coada listei

Fotbalul e denumit sportul-rege, insa cele mai profitabile discipline sunt cele care sunt extrem de populare in America. continuă pe Adevărul

Explozii la sonda din Satu Mare! Oamenii nu mai pot dormi noaptea din cauza zgomotelor puternice (VIDEO)

Incendiul de la sonda din Satu Mare este greu de stins. Dupa zece zile, valvataia este in continuare de neoprit. in zona exista risc de explozie din cauza acumularilor de gaze, fapt ce.

RETROSPECTIVA 2017. Marile retrageri ale anului din sport

Sprinter iesit din comun, rock-star al atletismului, carisma inegalabila . Usain Bolt a spus adio sportului in luna august, dupa Campionatele Mondiale de la Londra, cu un palmares extraordinar, care cuprinde.

Localnicii din Moftin sunt terorizati de zgomote infernale. Ce legatura au cu sonda care arde incontinuu de 10 zile (AUDIO)

Incendiulde lasondadinSatu Mare care a inceput saptamana trecutaeste greu de stins vezi detalii aici). Dupa zece zile, valvataia este in continuare de.

Ei sunt alesii care tac malc, dar voteaza cu spor. Lista parlamentarilor care nu au vorbit niciodata in plen

Se pare ca multi dintre alesii din Parlament nu prea unt vorbareti. Unii au reusit performanta sa vorbascain plenul Camerei Deputatilor o singura data: cand au depus juramantul de.

Autoritatile din Rusia sunt in alerta maxima. Un fenomen socant a ingrozit populatia. Zapada albastra a cazut din cer

Fenomen ingrijorator la Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei. intr-un cartier din nordul orasului, zapada este albastra. in zona afectata se afla o fosta fabrica de.

Noi reguli pentru soferi, din 2018. Lista bolilor care te pot lasa fara permis auto

Persoanele care sufera cu inima nu vor mai avea voie sa urce la volan. Un ordin al ministrului Sanatatii nu mai permite viitorilor soferi sa treaca examenul medical, daca au afectiuni cardiace sau.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )