Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noi reguli pentru soferi, din 2018. Lista bolilor care te pot lasa fara permis auto

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru soferi, din 2018. Lista bolilor care te pot lasa fara permis auto

Persoanele care sufera cu inima nu vor mai avea voie sa urce la volan. Un ordin al ministrului Sanatatii nu mai permite viitorilor soferi sa treaca examenul medical, daca au afectiuni cardiace sau. continuă pe Antena3

Vremea va fi calda in noaptea de Revelion, in Bucuresti si in tara; temperaturi de 14 grade in prima zi din 2018

Vremea va fi calda in noaptea dintre ani, cu temperaturi de 3 - 4 grade Celsius in vestul tarii, zona Moldovei si a Litoralului si de zero grade in Bucuresti, iar in prima zi din 2018 valorile termice vor ajunge si la 14 grade Celsius, a declarat, vineri, pentru Agerpres, meteorologul de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Mihai Timu.

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a.

Noi probleme pentru Pinalti: Gheorge Stefan a fost trimis in judecata intr-un nou dosar

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a fost trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Fostul primar din Piatra Neamt a fost eliberat din inchisoare in ur.

Noi probleme pentru Dragnea: Sefii Tel Drum au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA au anuntat miercuri trimiterea in judecata a companiei Tel Drum si a reprezentantilor sai Petre Pitis si Mircea Visan pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu.

Noi detalii despre criama din Iasi. Ce spun prieteniicupluluigasit fara suflare in casa

Apropiatii si colegii cuplului gasit mort in casa lor din municipiul Iasi, au transmis mesaje pline de tristete dupa aflarea vestii despre tragedie. Fostul sef al Arhivelor Nationale ale.

Noi detalii despre crima din Iasi. Ce spun prieteniicupluluigasit fara suflare in casa

Apropiatii si colegii cuplului gasit mort in casa lor din municipiul Iasi, au transmis mesaje pline de tristete dupa aflarea vestii despre tragedie. Fostul sef al Arhivelor Nationale ale.

Guvernul mentine statutul fiscal pentru angajatii din IT

Guvernul va adopta, in sedinta de joi, masuri pentru mentinerea veniturilor angajatilor din sectorul IT, a anuntat premierul Mihai Tudose. Astazi vom adopta masuri pentru mentinerea veniturilor an.

Bani pentru spitalele din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnitcu ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, miercuri la sediul PMB, pentru a semna trei contracte de finantare pentru trei.

Viktor Orban despre o posibila taiere a fondurilor europene pentru Ungaria din cauza atacurilor la statul de drept: Ungaria nu are nevoie de banii nimanui

Premierul maghiar Viktor Orban a catalogat moarta din fasa posibila tentativa a Uniunii Europene de a corela asigurarea finantarii europene de statul de drept, deoarece aceasta corelare este interzisa de Tratatul UE si de sistemul juridic european, transmite agentia oficiala de presa MTI, citata de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )