Libnet.ro
UNICEF

11:00

Miliardarul ceh Petr Kellner cumpara compania detinatoare a PRO TV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Miliardarul ceh Petr Kellner cumpara compania detinatoare a PRO TV

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV in Romania si alte operatiuni media in mai multe tari din regiune, a anuntat oficial, duminica seara, ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grup detinut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit HotNews, este vorba despre o tranzactie evaluata la aproximativ 2,1 miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Miliardar ceh cumpara compania detinatoare a PRO TV

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV in Romania si alte operatiuni media in mai multe tari din regiune, a anuntat oficial, duminica seara, ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grup detinut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit HotNews, este vorba despre o tranzactie evaluata la aproximativ 2,1 miliarde de dolari.

Compania-mama a Pro TV va fi cumparata de grupul PPF pentru o suma uriasa. Legaturile cu Rusia ale viitorului proprietar

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine, printre altele, Pro TV in Romania, a anuntat ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grupul detinut de miliardarul ceh Petr Kellner.

Compania-mama a Pro TV se vinde. Central European Media Enterprises va fi achizitionata de grupul PPF pentru 2,1 miliarde de dolari - OFICIAL

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV in Romania si alte operatiuni media in mai multe tari din regiune, a anuntat oficial, duminica seara, ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grup detinut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit anuntului, este vorba despre o tranzactie evaluata la aproximativ 2,1 miliarde de dolari. Vezi in text cine este Petr Kellner si ce presupune acordul anuntat acum.

Anunt oficial. Compania-mama a Pro TV s-a vandut. Cine este miliardarul care a achizitionat-o pentru 2,1 miliarde de dolari

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV in Romania si alte operatiuni media in mai multe tari din regiune, a anuntat oficial, duminica seara, ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grup detinut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit anuntului, este vorba despre o tranzactie evaluata la aproximativ 2,1 miliarde de dolari.

Compania mama a Pro TV, cumparata din nou: cat costa si cine va plati suma fabuloasa

Central European Media Enterprises sau CME este compania care detine postul de televiziune Pro TV. Compania va fi cumparata in viitorul apropiat de PPF, un grup detinut de miliardarul ceh Petr.

Cel mai bogat om de afaceri din Cehia cumpara PRO TV

Grupul de media Central European Media Enterprises CME), proprietarul PRO TV, a semnat un acord def.

Legaturile cu Rusia ale noului proprietar al ProTV. Miliardarul ceh, afaceri si cu Ovidiu Tender

Un miliardar ceh cu legaturi rusesti si cu omul de afaceri Ovidiu Tender va controla una dintre cele mai mari televiziuni din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )