Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai bogat om de afaceri din Cehia cumpara PRO TV

România Liberă România Liberă,
Cel mai bogat om de afaceri din Cehia cumpara PRO TV

Grupul de media Central European Media Enterprises CME), proprietarul PRO TV, a semnat un acord def. continuă pe România Liberă

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni, datorita informatiilor pozitive legate de progresul negocierilor comerciale dintre SUA si China.

Imagini unice cu Shakira la 17 ani. A participat la cel mai cunoscut concurs din Columbia si a luat titlul suprem

Shakira, cantareata, actrita si textiera, a devenit celebra pentru dansul sau senzual, dar si pentru frumusetea sa rapitoare. Am vazut-o in toata splendoarea pe scenele lumii, dar imagini din adolescenta cu ea nu au vazut multi. Ai mai jos fotografii cu artista de cand a participat, la 17 ani, la cel mai cunoscut concurs din .

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos, risca sa fie detronat de Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Jeff Bezos, proprietarul Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, este pe cale sa isi piarda acest titlu, iar fondatorul Microsoft Bill Gates i-ar putea lua locul, potrivit postului CNN citat de Mediafax.

Un cercetator nuclear a fost condamnat la peste trei ani de inchisoare pentru ca a folosit cel mai puternic supercomputer de la un institut secret din Rusia pentru minerit Bitcoin

Un inginer acuzat ca a folosit cel mai mare supercomputer din Rusia la un laborator nuclear secret pentru a mineri Bitcoins a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare, relateaza The Moscow Times.

Peste 27% dintre cetatenii din Taiwan sustin independenta, cel mai mare procent din ultimii 10 ani (Sondaj MAC)

Un sondaj recent publicat de Mainland Affairs Council MAC), entitate care este responsabila de supravegherea schimburilor care au loc de-a lungul stramtorii care separa Taiwan-ul de China, a dezvaluit ca peste 27% dintre cei chestionati sustin independenta Taiwan-ului, scrie Focus Taiwan.

Alexandru Cumpanasu, cel mai cautat candidat la prezidentiale. Ce apare pe Google, atunci cand ii scrii numele

Avem o gama variata de candidati la prezidentiale, iar dintre ei rasare falnic Alexandru Cumpanasu. A devenit o voce dupa cazul Caracal, s-a bagat in politica, vorbeste in lacrimi despre Romania si se bucura de sustinerea multor oameni din afara granitelor tarii, drept pentru care are si multe cautari pe Google. Ce apare atunci cand .

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1. 000 zile la Constanta. Ca in fiecare seara din 31 ianuarie 2017 incoace, demonstrantii reuniti in grupul Rezistenta Constanta au fost prezenti pe platoul din fata prefecturii, duminica, 27 octombrie.

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

Cel mai faimos ucigas in serie a murit. Trupurile victimelor sale au fost gasite in morminte improvizate intr-o padure

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer terminal, au.

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer, au declarat autoritatile duminica, citate de DPA, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )