Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania mama a Pro TV, cumparata din nou: cat costa si cine va plati suma fabuloasa

Playtech Playtech,
Compania mama a Pro TV, cumparata din nou: cat costa si cine va plati suma fabuloasa

Central European Media Enterprises sau CME este compania care detine postul de televiziune Pro TV. Compania va fi cumparata in viitorul apropiat de PPF, un grup detinut de miliardarul ceh Petr. continuă pe Playtech

Anunt oficial. Compania-mama a Pro TV s-a vandut. Cine este miliardarul care a achizitionat-o pentru 2,1 miliarde de dolari

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV in Romania si alte operatiuni media in mai multe tari din regiune, a anuntat oficial, duminica seara, ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grup detinut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit anuntului, este vorba despre o tranzactie evaluata la aproximativ 2,1 miliarde de dolari.

Compania-mama a Pro TV se vinde. Central European Media Enterprises va fi achizitionata de grupul PPF pentru 2,1 miliarde de dolari - OFICIAL

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV in Romania si alte operatiuni media in mai multe tari din regiune, a anuntat oficial, duminica seara, ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grup detinut de miliardarul ceh Petr Kellner. Potrivit anuntului, este vorba despre o tranzactie evaluata la aproximativ 2,1 miliarde de dolari. Vezi in text cine este Petr Kellner si ce presupune acordul anuntat acum.

Cat costa, de fapt, sa intretii o Dacia Logan pe benzina. Suma de bani pe care trebuie s-o pui de o parte lunar!

Dacia Logan este una dintra marcile extrem de populare in Romania. Cei care nu detin o astfel de masina si care si-ar dori sa stie care sunt exact costurile unui astfel de vihicul, pot afla asta aici. Cat costa sa intretii o Daci Logan pe benzina Dacia Logan este genul de masina pe care, cu .

Boris Johnson incearca, din nou, sa declanseze alegeri anticipate

La inceputul unei saptamani care i-ar fi placut sa fie a Brexitului, dar care va fi a celei de-a treia amanari, premierul britanic Boris Johnson incearca din nou, luni, sa declanseze alegeri anticipate, insa sansele par slabe, relateaza AFP.

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna! Vestea ANULUI in SHOWBIZ!

Vestea anului in showbiz. Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna, dupa divortul artistei de DJ Vinnie, barbatul cu care avut o relatie de circa 9 ani.

Preluarea mandatului de catre noua Comisie Europeana risca sa fie din nou amanata. Candidatul Frantei, in posibil conflict de interese

Noua propunere a lui Emmanuel Macron pentru postul de comisar european, Thierry Breton, dupa ce prima a fost respinsa, ar putea incurca din nou planurile presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ar putea duce la o noua amanare a preluarii mandatului de catre executivul european, care ar fi trebuit sa isi intre in atributii de la 1 noiembrie.

Compania-mama a Pro TV va fi cumparata de grupul PPF pentru o suma uriasa. Legaturile cu Rusia ale viitorului proprietar

Compania Central European Media Enterprises CME), care detine, printre altele, Pro TV in Romania, a anuntat ca va fi cumparata de catre un afiliat al PPF, grupul detinut de miliardarul ceh Petr Kellner.

Cat costa pentru un roman o excursie la Cernobil

O agentie de turism din Romania a inclus in oferta sa din aceasta toamna o excursie la Cernobil, orasul in care s-a produs cea mai mare catastrofa nucleara, in anul 1986, pretul pachetului turistic fiind de 395 de euro si include si un contor de radiatii, astfel incat participantii sa fie constienti ca se afla in afara unui pericol.

Carmen Dan intervine in scandalul inregistrarilor din Colectiv: Se fabrica din nou teme care sa starneasca emotie publica Ca si momentul 10 August, acum vad ca e momentul Arafat

Fostul ministru de Interne Carmen Dan intervine in scandalul din spatiul public generat de publicarea imaginilor cu interventia autoritatilor la incendiul din clubul Colectiv si condamna atacurile la adresa lui Raed Arafat, spunand ca nu pot fi destabilizate institutii vitale doar de dragul unui vot. Ea sustine ca, pe fondul interesului electoral, se fabrica din nou teme care sa starneasca emotie publica, oferind doritorilor de senzational sange, prin sacrificarea unor oameni care au facut ceva pentru acest sistem: Ca si momentul 10 August, acum vad ca e momentul Arafat.

PE FONDUL DECLINULUI PRODUCTIEI DE VEHICULE: Autoliv a inrautatit din nou estimarile vanzarilor in 2019

Autoliv, cel mai mare producator mondial de centuri de siguranta si airbag-uri, a anuntat vineri o noua inrautatire a estimarilor privind vanzarile in 2019, din cauza declinului productiei de vehicule pe plan global, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2921 seconds )