Libnet.ro
UNICEF

09:30

Milioane de euro pentru reabilitarea unui spital din Romania. Cand se vor finaliza lucrarile

Adevărul Adevărul,
Milioane de euro pentru reabilitarea unui spital din Romania. Cand se vor finaliza lucrarile

Aproape 8 milioane de euro vor fi investiti in reabilitarea unui spital din Romania. Investitia se deruleaza in cadrul unui Program Operational Regional. continuă pe Adevărul

Factura de 360.000 de euro pentru expulzarea unui refugiat din Germania. Poate Merkel sa tina piept anti-imigrationistilor, la summitul de la Bruxelles?

Dupa o deportare nereusita, politia germana descinde intr-un lagar de prima asistenta, din Ellwangen. Politistii sunt amenintati de 150 de refugiati si se retrag. Operatiunea de proportii se incheie cu mai multe arestari. Deportarea solicitantului de azil respins are loc dupa trei zile, iar costurile operatiunii de la finele lunii aprilie se ridica la 360. 000 de euro. Acesta e doar un exemplu pe care politicienii anti-imigrationisti din Germania isi sprijina discursul. Iar in acest context fierbinte in tara sa, Angela Merkel trebuie sa faca fata unei provocari si mai mari, summitul UE pe teme de migratie, care a inceput joi la Bruxelles.

Fonduri europene 2018: 14,3 milioane Euro pentru formare profesionala si antreprenoriala a managerilor din firmele mari. Ghidul solicitantului

Managerii si angajatii din departamentele de resurse umane din companiile mari vor putea urma cursuri de pregatire profesionala si antreprenoriala, in cadrul unor proiecte derulate de firmele respective, pentru care s-a pus la bataie un buget total de 14,3 milioane de euro, cofinantat din Politca de coeziune a Uniunii Europene. Ministerul Fondurilor Europene a anuntat data de depunere a proiectelor.

Texas: Explozie in incinta unui spital. Bilantul VICTIMELOR

O explozie s-a produs in incinta unui spital din orasul Gatesville, statul american Texas, cel putin o persoana pierzandu-si viata, iar alte 12 fiind ranite. Explozia s-a produs marti in jurul orei locale 14.

Oltchim pregateste investitii de mediu de aproape 4 milioane euro pana in 2022

Combinatul petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea si-a planificat investitii de 3,95 milioane euro pana in anul 2022, potrivit raportului de sustenabilitate publicat pe site-ul companiei.

Banca Mondiala imprumuta Romania cu 400 milioane de euro pentru riscurile de dezastre naturale

Raportul Bancii Mondiale arata ca, in perioada 1970-2016, au fost inregistrate 85 de catastrofe in Romania, inclusiv 47 de inundatii, 4 cutremure si 2 secete, care au afectat in total aproape doua milioane de persoane si au generat pierderi in suma de peste 6 miliarde de dolari.

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 400 de milioane de euro pentru Romania

Banca Mondiala a anuntat ca a aprobat suma de 400 milioane de euro, care va fi acordata Romaniei pentru gestiunea riscurilor de dezastre naturale.

Investitii de 4 milioane euro pana in 2022

Combinatul petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea si-a planificat investitii de 3,95 milioane euro pana in anul 2022, potrivit raportului de sustenabilitate publicat pe site-ul companiei. La nivelul anului trecut, investitiile de mediu s-au ridicat la 32,03 milioane lei, transmite News. ro.

Primaria Bucuresti a acordat vouchere de aproape 500.000 de euro pentru 1.000 de femei insarcinate

In doar doua saptamani, Primaria Capitalei a acordat vouchere in valoare de aproape 500. 000 de euro pentru peste 1. 000 de femei insarcinate din Bucuresti La initiativa Primarului General, Gabriela Firea, a fost.

Ipoteza SOC! RUSIA a PROVOCAT inundatiile CATASTROFALE din Romania

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a sugerat, intr-o postare pe Facebook, ca Rusia a provocat furtunile din Romania si Grecia, pentru a avea soare la Campionatul Mondial de fotbal. Cosmonautul Dumitru Prunariu.

Italia: Un roman a fost impuscat in fata unui bar din Roma

Un roman, in varsta de 24 de ani, a fost impuscat, vineri dimineata, in jurul orei 7, in fata unui bar din Roma, Italia. Incidentul a avut loc in cartierul La Rustica, situat la periferia est al capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )