Libnet.ro
UNICEF

10:45

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 400 de milioane de euro pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala a aprobat o finantare de 400 de milioane de euro pentru Romania

Banca Mondiala a anuntat ca a aprobat suma de 400 milioane de euro, care va fi acordata Romaniei pentru gestiunea riscurilor de dezastre naturale. continuă pe Adevărul

Banca Mondiala imprumuta Romania cu 400 milioane de euro pentru riscurile de dezastre naturale

Raportul Bancii Mondiale arata ca, in perioada 1970-2016, au fost inregistrate 85 de catastrofe in Romania, inclusiv 47 de inundatii, 4 cutremure si 2 secete, care au afectat in total aproape doua milioane de persoane si au generat pierderi in suma de peste 6 miliarde de dolari.

Fonduri europene 2018: 14,3 milioane Euro pentru formare profesionala si antreprenoriala a managerilor din firmele mari. Ghidul solicitantului

Managerii si angajatii din departamentele de resurse umane din companiile mari vor putea urma cursuri de pregatire profesionala si antreprenoriala, in cadrul unor proiecte derulate de firmele respective, pentru care s-a pus la bataie un buget total de 14,3 milioane de euro, cofinantat din Politca de coeziune a Uniunii Europene. Ministerul Fondurilor Europene a anuntat data de depunere a proiectelor.

Romania, imprumut de 400 milioane de euro

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale BM) a aprobat, astazi, un imprumut de 400 milioane de euro aproximativ 493,06 milioane de dolari), ce va fi acordat Romaniei pentru dezvoltarea de politici privind managementul riscurilor de dezastre, a anuntat institutia bancara, intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Banca Mondiala ATACA Executivul! Motivul: Guvernul Dancila a renuntat la un proiect IMPORTANT

Banca Mondiala a anuntat ca va avea discutii cu Executivul condus de Viorica Dancila, dupa ce a renuntat la un proiect de finantare pentru atragerea de fonduri europene,de 35 de milioane de.

Cinci milioane de euro pentru cetatea medievala a Orastiei. Investitia a fost aprobata de ADR Vest

Cetatea Orastiei va fi reabilitata cu fonduri de la Uniunea Europeana. Proiectul estimat la cinci milioane de euro, respins initial de Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, a fost aprobat in final.

Banca Mondiala: Bucurestiul, cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic

Bucurestiul este cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic, similar cu cel din 1977. Diferenta ar fi ca numarul de morti ar fi de trei ori mai mare, respectiv 5. 000, din care 4. 000 doar in Capitala. Datele se desprind din cel mai recent studiu facut de Banca Mondiala, care atrage atentia asupra vulnerabilitatilor Romaniei, mai ales ca peste 70% din PIB-ul tarii este produs in zonele expuse riscului seismic.

SIF5 Oltenia vinde actiunile BCR catre Erste cu 140 milioane euro

SIF5 Oltenia a decis vanzarea participatiei sale la BCR catre actionarul majoritar al bancii, respectiv Erste Group Bank, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 140 milioane euro, reiese dintr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF 5 Oltenia vinde actiunile BCR catre Erste cu 140 milioane euro

SIF 5 Oltenia a decis vanzarea participatiei sale la BCR catre actionarul majoritar al bancii, respectiv Erste Group Bank, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 140 milioane euro, reiese dintr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Tara unde se ofera subventii de 10 miliarde de euro pentru a ajunge la 1 milion de masini electrice in circulatie

Italia ofera subventii de 10 miliarde de euro pentru a ajunge la 1 milion de masini electrice in circulatie. Partidul Cinci Stele, care formeaza guvernul alaturi de Liga, a introdus in programul de guvernare.

Motreanu (fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor) si Scutaru (fost consilier prezidential) achitati n dosarul n care erau acuzati ca au primit sute de mii de euro pentru campania electorala a PNL din 2008

Dan Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si fostul consilier prezidential George Scutaru au fost achitati de instanta suprema, in dosarul in care sunt acuzati ca au primit 250. 000 de euro, respectiv 170. 000 de euro pentru finantarea campaniei electorale din 2008 a liberalilor, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )