Libnet.ro
UNICEF

16:45

Milioane de soferi, in extaz. Care sunt noile modificari pentru asigurarile RCA. Politistii nu vor mai putea da amenzi

Playtech Playtech,
Milioane de soferi, in extaz. Care sunt noile modificari pentru asigurarile RCA. Politistii nu vor mai putea da amenzi

Veste excelenta pentru soferi! Potrivit noilor modificari aduse legii asigurarilor RCA, soferii nu ar mai fi amendati in situatia in care nu prezinta dovada asigurarii autoturismului in format fizic. Cu toate acestea, politistii au dreptul sa le ceara soferilor dovada an format digital. Legi mai blande pentru soferi Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat . continuă pe Playtech

Veste trista pentru romanii care vor sa-si faca vacanta in Grecia. Care sunt noile masuri de restrictie anuntate de statul elen

Veste trista pentur milioane de turisti. Grecia a stabilit ieri un nou val de restrictii dupa atingerea unui numar record de cazuri, in ultimele 24 de ore. Astfel, cine doreste sa-si petreaca vacanta in aceasta tara trebuie sa respecte cu strictete aceste reguli. Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Grecia Duminica, in .

Horoscop zodii 2020. Care sunt femeile care mint cel mai mult, in functie de luna in care te-ai nascut

Unele femei sunt adevarate maestre cand vine vorba despre minciuni. Astrologii au realizat horoscopul femeilor care apeleaza cu viclenie la minciuna pentru a obtine tot ce vor. Horoscop BERBEC Pur si simplu nu te poti abtine sa nu minti! Astrologii precizeaza ca, in cazul tau, nu este vorba despre ceva patologic. Problemele tale cu privire .

Planul din Kiseleff pentru motiunea de cenzura: care sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de Ciolacu

Actuala conducere a PSD a planificat de la inceputul verii sa depuna motiunea de cenzura la adresa Guvernului Orban chiar in pragul alegerilor locale. in actualul context politic si sanitar, miza politica a crescut semnificativ pentru social-democrati, iar demersul acestora va contura taberele pe scena politica in aceasta toamna.

Lidl Romania tocmai a facut anuntul: romanii primesc asa ceva gratuit. Care sunt conditiile?

Lidl Romania a venit cu o veste exceptionala pentru milioanele de romani care-i trec pragul. Compania a anuntat oficial ce se intampla din 17 august. Pe 12 august te-am informat ca, din 17.

Toti soferii trebuie sa afle urgent: se schimba radical sistemul RCA. Care sunt efectele pentru romani?

Romania, in 2020, a descoperit ca foarte multe sisteme au scapari care afecteaza cetatenii. Asa e cazul si cu polita RCA. Din fericire, o schimbare e luata in calcul. in 12.

Medicii ne spun care sunt cele mai afrodisiace alimente. Include-le rapid in dieta

Stii deja ca stridiile, avocado si sparanghelul sunt alimente care iti cresc libidoul, insa trebuie sa iti spunem ca exista si alte trucuri alimentare pe care le poti pune in aplicare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )