Libnet.ro
UNICEF

23:15

Milionarul Dragos Savulescu, arestat in Napoli

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Milionarul Dragos Savulescu, arestat in Napoli

Milionarul Dragos Savulescu, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor de pe litoral, a fost arestat in Napoli Italia), potrivit unor surse judiciare citate de Ziare. com. Omul de afaceri s-ar fi predat politistilor italieni, sustin. continuă pe Wall-Street Ro

Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Afaceristul fugar fusese condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta

Dragos Savulescu, omul de afaceri condamnat in februarie 2019 la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta si fugit din tara, s-a predat luni autoritatilor la o sectie de politie din Napoli Italia), unde a si fost arestat, potrivit G4media.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor de plaje, s-a predat autoritatilor din Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta, s-a predat luni autoritatilor din Napoli si se afla in custodia Politiei italiene, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Politiei Romane.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Autoritatile din Romania vor cere extradarea lui

Fostul actionar al lui Dinamo, fugit din tara, s-a predat in Italia la aproape un an dupa ce fusese condamnat la inchisoare.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )