Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Autoritatile din Romania vor cere extradarea lui

Antena3 Antena3,
Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Autoritatile din Romania vor cere extradarea lui

Fostul actionar al lui Dinamo, fugit din tara, s-a predat in Italia la aproape un an dupa ce fusese condamnat la inchisoare. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Dragos Savulescu s-a predat in Italia. Afaceristul fugar fusese condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta

Dragos Savulescu, omul de afaceri condamnat in februarie 2019 la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta si fugit din tara, s-a predat luni autoritatilor la o sectie de politie din Napoli Italia), unde a si fost arestat, potrivit G4media.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor de plaje, s-a predat autoritatilor din Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta, s-a predat luni autoritatilor din Napoli si se afla in custodia Politiei italiene, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Politiei Romane.

Milionarul Dragos Savulescu, arestat in Napoli

Milionarul Dragos Savulescu, condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor de pe litoral, a fost arestat in Napoli Italia), potrivit unor surse judiciare citate de Ziare. com. Omul de afaceri s-ar fi predat politistilor italieni, sustin.

GATA! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA cea mare

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

O vedeta din Romania a recunoscut public ca nu mai poate avea copii. A fost la un pas de moarte

O vedeta din Romania a declarat, cu mahnire in suflet,ca nu ma poate avea copii, din cauza unor complicatii care au aparut. Desprecine este vorba? O artista din Romania nu mai poate avea copii Este vorba despre Deea Maxer, sotia lui Dinu Maxer, ei doi fiind unul din cele mai frumoase cupluri din cele cate .

Digi24: Locul din Romania inclus de New York Times pe lista destinatiilor de vizitat in 2020

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in topul celor 52 de locuri de vizitat in 2020, realizat de publicatia New York Times. Alpii Transilvaniei, locul pe care printul Charles l-a numit o comoara de nepretuit, este promovat alaturi de destinatii precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )