Libnet.ro
UNICEF

21:30

Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a murit

Minerul ranit joi in urma surparii de la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat

ACTUALIZARE 21:56 Toma Petcu: Ministerul Energiei va elabora o hotarare de guvern prin care va acorda sprijin financiar familiilor indoliate Ministrul Energiei, Toma Petcu, a trimis un mesaj de condoleante in aceasta seara, dupa anuntul decesului celui de-al doilea miner implicat in accidentul din Mina Lupeni, precizand ca institutia pe care o conduce va acorda sprijin financiar familiilor indoliate. ------------ Minerul ranit joi in urma surparii de la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat.

Un al doilea miner ranit la mina Lupeni a murit

Unul dintre cei doi mineri care supravietuisera accidentului de joi de la mina Lupeni a muritvineri seara. Este vorba despre tanarul de 24 de ani care fusese adus la Spitalul Floreasca din Capitala,.

VIDEO Accident la Mina Lupeni. Un miner a murit, alti doi sunt raniti, unul grav. Operatiunea de salvare a durat peste 15 ore

Doi dintre cei trei mineri prinsi in subteran au fost salvati de echipele de interventie: primul dintre este in stare grava, cu multiple traumatisme si fracturi, se afla in coma indusa si a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, in timp ce cel de-al doilea miner scos din subteran are rani superficiale. Cel de-al treilea dintre ei, gasit in jurul orei 5, nu a putut fi resuscitat. Tavanul galeriei miniere s-a prabusit joi, in jurul orei 14.

Minerul grav ranit, internat la Spitalul Floreasca, a murit. Bilantul accidentului din mina Lupeni creste la doi morti

Minerul grav ranit in accidentul din mina Lupeni, adus la Bucuresti vineri dimineata, a murit la spitalul Floreasca din Capitala, informeaza Digi 24. Potrivit sursei citate, medicii au declarat decesul in jurul orei 19.

Minerul grav ranit internat la Spitalul Floreasca a murit. Bilantul accidentului din mina Lupeni creste la doi morti

Minerul grav ranit in accidentul din mina Lupeni adus la Bucuresti vineri dimineata a murit la Spitalul Floreasca din Capitala, informeaza Digi 24. Potrivit sursei citate, medicii au declarat decesul in jurul orei 19.

Minerul internat la Spitalul Floreasca a murit

Minerul care a fost transportat cu elicopterul la Bucuresti si care se afla in coma indusa, dupa ce joi dupa-amiaza a avut loc o surpare intr-o galeria la Mina Lupeni, a murit, relateaza News. ro.

UPDATE / INTERVENTIE DRAMATICA la Mina Lupeni: Doi mineri salvati si dusi la spitale, al treilea gasit decedat (FOTO)

UPDATE 08:44 Minerul internat la Spitalul Floreasca este in stare grava si este supus unei interventii chirurgicale, a declarat, vineri dimineata, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr.

FOTO Minerul grav accidentat la Lupeni, care fusese transportat la Bucuresti, a murit la Spitalul Floreasca

Minerul accidentat la Lupeni, care fusese transportat la Bucuresti, a murit la Spitalul de Urgenta.

Minerul grav accidentat la Lupeni, care fusese transportat la Bucuresti, a murit la Spitalul Floreasca

Minerul accidentat la Lupeni, care fusese transportat la Bucuresti, a murit la Spitalul de Urgenta.

Accident la Mina Lupeni - Al treilea miner a fost gasit decedat/ Un miner a fost scos in coma indusa

Cel de-al treilea miner blocat in subteranul Minei Lupeni a fost gasit decedat. Primul miner scos din subteran are multiple traumatisme si tracturi, fiind transportat in coma indusa la Spitalul Floreasca, in timp ce cel de-al doilea nu are probleme grave, fiind dus la spitalul din Petrosani, potrivit news. ro. La momentul surparii, in abataj se aflau 11 mineri, opt dintre ei reusind sa se salveze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )