Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce ministere sunt afectate de rectificarea bugetara

România Liberă România Liberă,
Ce ministere sunt afectate de rectificarea bugetara

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari sociale de sanatate. continuă pe România Liberă

Rectificare bugetara: Sanatatea si Transporturile pierd bani. Ce ministere primesc fonduri suplimentare

Ministerul Finantelor a publicat pe site proiectul pentru rectificarea bugetara de saptamana viitoare. Potrivit datelor, vor primi bani in plus, Ministerul Muncii, Ministerul Mediului dar si Senatul si Camera.

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: Nu am de gand sa pun bani in plus la ministerele care nu au avut o executie normala. Un exemplu este MT, unde sunt necesare decizii radicale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea,a anuntat joi ca ii asteapta pe premierul Ponta si ministrul Finantelor la sediul partidului pentru a discuta despre rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici.

Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

Desi premierul Victor Ponta a anuntat saptamana trecuta ca rectificarea bugetara din aceasta vara va fi una pozitiva in care nimeni nu va pierde bani, documentul publicat pe site-ul Ministerului de Finante.

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 ca de la Ministerul Sanatatii nu se vor lua bani la prima rectificare bugetara care va fi decisa marti de Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )