Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

B1 B1,
Rectificarea bugetara: Bani mai putini pentru Transporturi si Sanatate

Desi premierul Victor Ponta a anuntat saptamana trecuta ca rectificarea bugetara din aceasta vara va fi una pozitiva in care nimeni nu va pierde bani, documentul publicat pe site-ul Ministerului de Finante. continuă pe B1

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: Nu am de gand sa pun bani in plus la ministerele care nu au avut o executie normala. Un exemplu este MT, unde sunt necesare decizii radicale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea,a anuntat joi ca ii asteapta pe premierul Ponta si ministrul Finantelor la sediul partidului pentru a discuta despre rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici.

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: De la Sanatate nu se iau bani

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 ca de la Ministerul Sanatatii nu se vor lua bani la prima rectificare bugetara care va fi decisa marti de Guvern.

Ce ministere sunt afectate de rectificarea bugetara

Transporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetara, suma alocata initial proiectelor cu finantare externa nerambursabila, iar bugetul Sanatatii pierde 600 de milioane lei, bani redirectionati catre fondul national unic de asigurari sociale de sanatate.

Rovana Plumb, despre rectificarea bugetara: Vorbim de o crestere, pe medie, pt 900.000 de bugetari de 71%. Romania isi permite acest lucru (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca salariile a 900 de mii de bugetari vor creste cu 70%, pentru.

Domeniile cu cei mai putini angajati din Romania. Aici mai lucreaza 1-2 oameni

Peste sase milioane de contracte de munca sunt active in Romania, mai multe decat anul trecut 5,8 milioane), iar piata muncii este dominata de cateva domenii cheie, care angajeaza sute de mii de oamenii. Pe langa acestea, sunt si sectoare de.

Experiment social pe strazile din New York: Oamenii i-au dat mai multi bani unui cersetor pentru droguri decat unui tata care avea nevoie de bani pentru familia sa (VIDEO)

Un experiment social realizat pe strazile din New York are un rezultat cel putin neasteptat: oamenii au dat mai multi bani unui cersetor care avea nevoie de ei pentru a-si procura alcool si droguri decat.

Cand vine vorba de vacante, politicienii nu se uita la bani! Vacante exotice pentru parlamentarii romani

Cand vine vorba de vacante, politicienii nu se uita la bani! Aleg cele mai indepartate destinatii, exotice si, daca tot dau un ban, incearca orice nebunie, fara frica sau dezgust. Asa se face ca unii au.

Proiect. Magistratii vor avea nevoie de o vechime mai mare pentru promovare

Magistratii vor avea nevoie de o vechime mai mare si cu patru ani in functie pentru a promova la o instanta sau un parchet superior sau a ajunge in functii de conducere, potrivit unor modificari legislative discutate in Comisia 1 a CSM.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )