Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Agriculturii a lansat un proiect prin care fermierii primesc 3.000 euro ca sa cultive rosii in sere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Agriculturii a lansat un proiect prin care fermierii primesc 3.000 euro ca sa cultive rosii in sere

Ministerul Agriculturii a lansat in dezbatere publica un proiect de Horarare de Guvern perin care se introduce un ajutor de minimis pentru agricultori, in valoare de 3. 000 de euro anual, pentru cultivarea de rosii in spatii protejate, de tipul serelor sau solariilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Agriculturii propune ajutoare de 844 de milioane de lei in 2017 pentru crescatorii de bovine, ovine si caprine

Ministerul Agriculturii a lansat in dezbatere publica un proiect de Hotarare de Guvernul prin care vrea sa acorde in 2017 ajutoare nationale tranzitorii pentru bovine, ovine si caprine in limita sumei de 844,46 milioane lei 189,6 milioane euro), in scadere cu aproape 6% fata de plafonul aprobat anul trecut, de 897,45 milioane lei.

Daniel Botanoiu si Alexandru Potor, secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Dumitru Daniel Botanoiu si Danut Alexandru Potor sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate ieri in Monitorul Oficial.

Cine sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Numirea lor a fost validata de premierul Sorin Grindeanu

Dumitru Daniel Botanoiu si Danut Alexandru Potor sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate miercuri in Monitorul Oficial.

Premierul Sorin Grindeanu a numit doi secretari de stat la Ministerul Agriculturii

Premierul Sorin Grindeanu a numit in functie doi secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu si Alexandru-Danut Potor, iar deciziile au fost publicate in.

Doi noi secretari de stat la Ministerul Agriculturii, numiti de premier; Daniel Botanoiu revine la MADR dupa trei luni

Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire in functie a doi secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu si Alexandru-Danut Potor, deciziile fiind publicate, miercuri, in Monitorul Oficial, scrie news. ro.

Prins cu MINCIUNA? Ministrul EDUCATIEI se contrazice singur cand vorbeste despre ORDINUL prin care a permis profesorilor sa devina DIRECTORI de scoli, chiar daca NU au promovat concursul

Ministrul Educatiei face afirmatii contradictorii in legatura cu ordinul prin care a permis profesorilor sa devina directori de scoli, chiar daca nu au promovat concursul, remarca jurnalistii de la.

SUA: Emblematicul sequoia prin care a fost sapat un tunel s-a prabusit

Un arbore sequoia stravechi prin care fusese sapat un tunel si care atragea mii de turisti in fiecare an s-a prabusit duminica in California, in urma ploilor abundente, anunta un ONG american, citat de New York Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )