Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministerul Agriculturii: UE a virat Romaniei 88 milioane euro pentru fermieri

România Liberă România Liberă,
Ministerul Agriculturii: UE a virat Romaniei 88 milioane euro pentru fermieri

Romaniei i-au fost virate de la Uniunea Europeana 88 milioane euro din Fondul European de Garantare . continuă pe România Liberă

PENTRU FERMIERI: UE suplimenteaza APIA cu 88 milioane euro

Romaniei i-au fost virate de la Uniunea Europeana 88 milioane euro din Fondul European de Garantare Agricola FEGA), ajungandu-se astfel la suma de 1,7 miliarde euro, intrata de la inceputul acestui an in contul platilor directe efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

UE acorda Turciei 275 milioane euro pentru o cale ferata

Turcia si Uniunea Europeana vor semna un acord pentru construirea unei sectiuni a liniei de cale ferata de mare viteza care va lega granita cu Bulgaria de Istanbul, transmite Novinite.

Criza politica de la Chisinau. Dodon sustine ca se ofera unul sau doua milioane de euro pentru lichidarea lui: Nu va jucati cu focul, este foarte serios

Igor Dodon sustine ca a primit informatii potrivit carora s-ar pregati asasinarea sa. Luni seara, presedintele moldovean a declarat ca pentru lichidarea sa fizica s-ar promite o suma de 1 milion de dolari si ca se fac presiuni asupra pazei sale de corp pentru ca bodyguarzii sa creeze circumstante favorabile tentativei de omor si sa se dea la o parte in anumite situatii, noteaza Agora. md.

OMV a investit 50 de milioane de euro pentru statia de tratare a gazelor de la Hurezani

OMV Petrom a investit circa 200 de milioane de euro in perioada 2010-2019 in dezvoltarea unui hub centralizat pentru tratarea gazelor din productia interna in Sud Estul Romaniei. Ultima etapa a acestui proiect a constat intr-o investitie de 50 de milioane de euro incepand cu 2017, pentru un nou proces eficient de tratare a gazelor. in prezent, statia este in faza de testare si se estimeaza ca va deveni complet operationala in iulie.

Hotararea de alocare a 650 milioane lei pentru restituirea taxei auto, in Monitorul Oficial

Bugetul Ministerului Mediului pe anul 2018 a fost suplimentat cu 650 milioane lei pentru restituirea taxei auto, reiese din Hotararea publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Proiectul a fost adoptat miercuri de Guvern, iar HotNews. ro a scris aici.

Amenda GDPR: 250.000 Euro pentru aplicatia La Liga din Spania

Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, faimosul GDPR, mai face o victima, dupa un an de la intrarea sa in vigoare: Liga Nationala de Fotbal Profesionist din Spania a fost amendata cu 250. 000 de euro pentru ca ar fi spionat microbistii prin aplicatia sa de mobil cu scopul de a detecta barurile si terasele care proiecteaza meciuri fara sa plateasca un comision.

Ministerul Agriculturii a analizat calitatea rosiilor romanesti. Care au fost concluziile

Rosiile romanesti existente in prezent pe piata sunt sigure pentru consum, analizele neindicand depasiri ale limitelor maxime admise privind reziduurile de pesticide, se arataintr-un comunicat al.

Investitie de 3 milioane euro la Centrul comercial TOM Constanta

Grupul francez de real estate Catinvest a anuntat astazi ca a finalizat prima etape din planul de extindere a centrului comercial TOM Constanta, ca parte a strategiei companiei de a-si consolida pozitia in regiunea de sud-est a tarii, centrul fiind extins cu o suprafata de 3. 500 metri patrati, printr-o investitie de aproximativ 3 milioane de euro.

Guvernul pregateste o schema de ajutor de stat, de 250 milioane lei, pentru instalarea unor statii de incarcare a masinilor electrice

Instalarea statiilor de incarcare pentru vehicule electrice nu s-a dovedit a fi o activitate economica profitabila, avand in vedere ca, la momentul de fata, doar 1. 200 de vehicule electrice sunt inmatriculate in Romania conform Registrului Auto Roman), se arata intr-un document guvermantal. De aceea, Guvernul vrea sa aprobe, in sedinta de miercuri, un memorandum privind o schema de sprijin de 250 de milioane de lei pentru instalarea acestor statii de incarcare, pe soselele din Romania si in orase.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )