Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministerul Dezvoltarii aloca 4 milioane de lei pentru reabilitarea blocurilor din Slatina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Dezvoltarii aloca 4 milioane de lei pentru reabilitarea blocurilor din Slatina

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat, joi, 30 iulie, transferul a 70 de milioane de lei pentru lucrari de reabilitare termica, in vederea cresterii performantei energetice a blocurilor de locuinte, pentru 13 unitati administrativ-teritoriale, scrie Gazeta Oltului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Dezvoltarii aloca pentru 100.000 de lei pentru o investitie intr-o comuna din Olt

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei Ion Stefan a aprobat decontarea platilor, in valoare de 5. 070,79 de lei, pentru 13 proiecte realizate in localitati din 12 judete, prin Compania Nationala de Investitii CNI), scrie Gazeta Oltului.

Aeroportul din Timisoara ar putea avea un terminal pentru plecari curse externe de 184,5 milioane lei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor vrea sa aloce 184,5 milioane lei pentru constructia unui terminal pentru plecari curse externe la Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, din fonduri externe nerambursabile, prin Programului Operational Infrastructura Mare, potrivit unui proiect de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico economici ai obiectivului de investitii.

Guvernul va aloca 350 milioane de lei pentru a sprijini agricultorii. Chicu: Nu permiteti lacustei politice sa intre in sectorul dumneavoastra

Premierul Ion Chicu a anuntat marti, 28 iulie, ca Guvernul va aloca in total 350 milioane de lei in sprijinul agriculturii, care a avut de suferit de pe urma secetei, dar si a ploilor cu grindina. Totodata, prim-ministrul i-a indemnat pe agricultori sa delimiteze actiunile reale si promisiunile facute de politicieni.

UPDATE Cheltuirea banilor publici in vreme de pandemie: Primaria Sectorului 6 va da 846.000 de euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau

In plina pandemie de COVID-19, Primaria Sector 6 - condusa de primarul PSD Gabriel Mutu - va aloca 846. 000 euro pentru reabilitarea unui parc din Chisinau, potrivit unui proiect propus de edil si adoptat joi de Consiliul Local Sector 6.

PENTRU COSTURI CU LUCRARI DE DEZAFECTARE SI REFACERE A MEDIULUI Ministerul Mediului trebuie sa ramburseze catre OMV Petrom peste 288 milioane lei

Ministerul Mediului trebuie sa ramburseze catre OMV Petrom SNP) suma de 287,62 milioane lei plus dobanzi, conform unei decizii finale emise de Tribunalul Arbitral in arbitrajul initiat de OMV Aktiengesellschaft la Camera Internationala de Comert de la Paris impotriva autoritatilor din tara noastra, se arata in raportul grupului petrolier publicat astazi pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

Ion Chicu: Au fost identificate pana la 250 milioane de lei pentru sustinerea agriculturei

Premierul Ion Chicu sustine ca Guvernul este gata sa ajute agricultorii, iar in urmatoarele zile, Executivul va avea intalniri si discutii cu reprezentantii sectorului agricol. Potrivit lui, deja au fost identificate pana la 250 milioane de lei, ajutor pentru agricultura, bani care ar urma sa ajunga la agricultori pentru sprijin in aceasta perioada complicata pentru acest domeniu, transmite IPN.

Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede ca parintii vor putea deconta o parte din banii pe care ii cheltuie la after-school. Ca proiectul sa poata fi pus in practica, acesta ar trebui semnat de presedintele Klaus Iohannis. Se dau de la stat cate 400 de lei pentru mii de romani. Care este .

EXCLUSIV Ministerul Mediului analizeaza posibilitatea sa atace decizia Tribunalului Arbitral care stabileste ca statul trebuie sa plateasca austriecilor de la OMV Petrom aproape 300 de milioane lei

EXCLUSIV Dupa ce statul roman a pierdut procesul cu austriecii de la OMV Petrom la Curtea de Arbitraj de la Paris, juristii din Ministerul Mediului analizeaza posibilitatea si oportunitatea unei cai.

Romania trebuie sa plateasca OMV Petrom daune de aproape 300 milioane lei

Un tribunal arbitral din Paris a decis ca Romania trebuie sa plateasca daune de aproape 300 de milioane de lei catre OMV Petrom, respectiv costuri istorice suportate de companie cu lucrari de dezafectare de sonde si de refacere a mediului, care trebuiau rambursate de tara noastra.

Peste 200 de oameni stransi la o rugaciune colectiva anti-COVID in Galati. Amenzi de 50.000 de lei pentru participanti (VIDEO)

Politistii au impartit amenzi de peste 52. 000 de lei in localitatea Umbraresti, judetul Galati, unde, peste 200 de localnici s-au adunat intr-o curte pentru a se ruga sa dispara coronavirusul. intalnirea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )