Libnet.ro
UNICEF

16:30

Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede ca parintii vor putea deconta o parte din banii pe care ii cheltuie la after-school. Ca proiectul sa poata fi pus in practica, acesta ar trebui semnat de presedintele Klaus Iohannis. Se dau de la stat cate 400 de lei pentru mii de romani. Care este . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat pentru elevi. Cum intra parintii in posesia tichetelor valorice

Ministerul Educatiei va acorda bonuri valorice pentru copiii de gradinita si elevii din invatamantul primar clasele I - IV), fie ca este de stat sau privat, pentru a ajuta la plata serviciilor after-school. Masura apare intr-un proiect de lege initiat de parlamentari PNL si a fost adoptat luni de Senat.

Se dau peste 900 de lei de la stat pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca cu acesti bani si care sunt conditiile

Elevii pot primi incepand de astazi, 27 iulie, voucherele pentru achizitionarea unui calculator nou. Acestea sunt eliberate de Instectoratele scolare pana pe data de 14 august, dupa ce elevii au depus in prealabil un dosar prin care solicitau eliberarea voucherului. Elevii pot primi de astazi cupoanele de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator nou .

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

Ministerul Dezvoltarii aloca 4 milioane de lei pentru reabilitarea blocurilor din Slatina

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat, joi, 30 iulie, transferul a 70 de milioane de lei pentru lucrari de reabilitare termica, in vederea cresterii performantei energetice a blocurilor de locuinte, pentru 13 unitati administrativ-teritoriale, scrie Gazeta Oltului.

Business report: Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism. Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii. Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani. Al doilea val Corona vine sigur

Coronavirusul face prima victima printre agentiile de turism * Cum sa ne jucam putin cu 80 de miliarde * Imposibila dublare a alocatiilor pentru copii * Aberatiile din certificatele COVID-19 pentru turistii romani * Radiografia industriei de restaurante in pandemie * Guvernul va aloca un miliard de euro pentru extinderea retelelor de gaze pentru populatie * Domoliti-va! Al doilea val Corona vine sigur * Ministrul Finantelor: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil.

INTERZIS romanilor! inca o tara inchide granitele pentru turistii romani, de la 1 august

Danemarca a anuntat lista statelor ai caror turisti nu vor mai fi primiti pe teritoriul statului, printre acestea fiind si Romania. Romanii vor putea calatori daca au motive intemeiate si nu au simptome de boala. Restrictiile pentru turisti intra in vigoare la 1 august.

Olanda: Noi interdictii pentru muncitorii romani. Localnicii spun ca zilierii submineaza coeziunea sociala din cartier

Muncitorii straini nu mai au voie sa inchirieze, la comun, locuinte in zonele rezidentiale din Amsterdam, acest lucru fiind posibil doar pentru romanii care sunt membrii ale aceleiasi familii. Recent, Arnhem.

Ministerul Dezvoltarii aloca pentru 100.000 de lei pentru o investitie intr-o comuna din Olt

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei Ion Stefan a aprobat decontarea platilor, in valoare de 5. 070,79 de lei, pentru 13 proiecte realizate in localitati din 12 judete, prin Compania Nationala de Investitii CNI), scrie Gazeta Oltului.

Peste 200 de oameni stransi la o rugaciune colectiva anti-COVID in Galati. Amenzi de 50.000 de lei pentru participanti (VIDEO)

Politistii au impartit amenzi de peste 52. 000 de lei in localitatea Umbraresti, judetul Galati, unde, peste 200 de localnici s-au adunat intr-o curte pentru a se ruga sa dispara coronavirusul. intalnirea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )