Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministerul Educatiei aloca 25 milioane lei pentru finantarea cercetarii privind combaterea COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei aloca 25 milioane lei pentru finantarea cercetarii privind combaterea COVID-19

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca a alocat suma de 25 milioane lei pentru finantarea unor proiecte de cercetare privind limitarea extinderii si combaterea epidemiei de SARS-COV-2. continuă pe Adevărul

in plina criza, Guvernul va aloca 157 mii de lei pentru confectionarea de medalii in contextul aniversarii zilei de 9 mai

In pofida crizei provocate de raspandirea COVID-19, Guvernul de la Chisinau a aprobat miercuri, 25 martie, proiectul de lege privind instituirea Medaliei comemorative 75 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Aceasta inseamna ca Guvernul va asigura finantarea confectionarii medaliilor comemorative, a legitimatiei aferente, a baretei de substituire si a cutiei capitonate, fapt ce inseamna cheltuieli de 157 mii de lei.

Cum vrea Ministerul Educatiei sa ajute elevii si profesorii care nu au internet si nici calculatoare

Ministerul Educatiei anunta ca impreuna cu o organizatie neguvernamentala si cu sprijinul unui hipermarket va ajuta profesorii si elevii din comunitatile dezavantajate sa aiba acces la tehnologie, in vederea continuarii invatarii de acasa in timpul inchiderii scolilor. Pe platforma narada. online profesorii au la dispozitie un formular pentru exprimarea nevoilor materiale pe care acestia si elevii lor le au in demersul pe care il desfasoara acum pentru continuarea educatiei la distanta.

Purcari aloca 500.000 de lei, pentru combaterea Covid-19

Conducerea companiei a acceptat reduceri salariale care sa suplineasca contributia Purcari pentru comunitate dar si protectia salariatilor cu venituri mai mici Producatorul de vinuri Purcari Wineries WINE) a hotarat sa aloce 500. 000 de lei catre un fond adresat exclusiv combaterii pandemiei de COVID19 in Republica Moldova si Romania, se arata intr-un comunicat al companiei de astazi, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat o platforma digitala pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice

Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat o platforma digitala pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice care sustin in aceasta perioada cursuri online cu elevii. Platforma mentionata este.

Achizitii in vremea coronavirusului: Primaria Sectorului 1, contracte de circa 5,4 milioane lei catre o firma abonata la bani publici si un offshore din Cipru

Primaria Sectorului 1, prin Politia Locala a incheiat 4 contracte, in valoare totala de circa 5,4 milioane lei pentru achizitia de masti, combinezoane de protectie si seturi de igiena. Din aceasta suma circa 2,8 milioane lei merg la firma Best Achizitii, iar restul la Mediplus Solutions. in plina criza COVID-19, Primaria Sectorului 5 cumpara hartie igienica de peste 16. 000 de euro. Senatul vine tare din urma, cu o achizitie de 13. 000 de euro.

BCR doneaza 2,5 milioane de lei pentru sustinerea luptei impotriva coronavirusului

Banca Comerciala Romana mobilizeaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja directionati catre spitalele locale, comunitatile si ONG-urile implicate in procurarea si colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile - in speciale cele in varsta si fara ajutor - in educatia privind preventia si protejarea oamenilor, dar si catre eforturile de a asigura invatamant de la distanta, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

Superbet, lider national in domeniul Betting Gaming, se alatura demersului de ajutorare a personalului din spitale in lupta cu pandemia de coronavirus. Superbet doneaza un milion de lei pentru.

CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

Superbet, lider national in domeniul Betting Gaming, se alatura demersului de ajutorare a personalului din spitale in lupta cu pandemia de coronavirus. Superbet doneaza un milion de lei pentru.

COVID-19 in R. Moldova: 36 milioane de lei, alocatipentru procurarea echipamentelor de protectie

Ministerul Finantelor din R. Moldova va aloca din Fondul de Rezerva al Guvernului 36,028 milioane lei catre Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale pentru procurarea echipamentelor de protectie cu scopul prevenirii si controlului infectiei cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )