Libnet.ro
UNICEF

19:00

BCR doneaza 2,5 milioane de lei pentru sustinerea luptei impotriva coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR doneaza 2,5 milioane de lei pentru sustinerea luptei impotriva coronavirusului

Banca Comerciala Romana mobilizeaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja directionati catre spitalele locale, comunitatile si ONG-urile implicate in procurarea si colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile - in speciale cele in varsta si fara ajutor - in educatia privind preventia si protejarea oamenilor, dar si catre eforturile de a asigura invatamant de la distanta, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

BCR doneaza 2,5 milioane de lei in sanatate si educatie, pentru sustinerea luptei impotriva coronavirusului

Banca Comerciala Romana mobilizeaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja directionati catre spitalele locale, comunitatile si ONG-urile implicate in procurarea si colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile in special cele in varsta si fara ajutor in educatia privind preventia si protejarea oamenilor, dar si catre eforturile de a asigura invatamant de la distanta. Suntem intr-un moment in care trebuie sa fim solidari unii cu altii, sa aducem impreuna ce avem mai bun. Facem parte zi de zi din comunitatile locale, lucram impreuna cu ele si credem in puterea comunitatii. Asa ca am decis sa ne implicam si mai mult in sustinerea lor, pentru a contribui la efortul comun de a trece cu bine peste aceasta perioada.

CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

Superbet, lider national in domeniul Betting Gaming, se alatura demersului de ajutorare a personalului din spitale in lupta cu pandemia de coronavirus. Superbet doneaza un milion de lei pentru.

CORONAVIRUS. SUPERBET doneaza un milion de lei pentru achizitionarea de echipamente de protectie

Superbet, lider national in domeniul Betting Gaming, se alatura demersului de ajutorare a personalului din spitale in lupta cu pandemia de coronavirus. Superbet doneaza un milion de lei pentru.

Achizitii in vremea coronavirusului: Primaria Sectorului 1, contracte de circa 5,4 milioane lei catre o firma abonata la bani publici si un offshore din Cipru

Primaria Sectorului 1, prin Politia Locala a incheiat 4 contracte, in valoare totala de circa 5,4 milioane lei pentru achizitia de masti, combinezoane de protectie si seturi de igiena. Din aceasta suma circa 2,8 milioane lei merg la firma Best Achizitii, iar restul la Mediplus Solutions. in plina criza COVID-19, Primaria Sectorului 5 cumpara hartie igienica de peste 16. 000 de euro. Senatul vine tare din urma, cu o achizitie de 13. 000 de euro.

Purcari doneaza 2 milioane de lei pentru lupta impotriva COVID-19

Grupul Purcari a anuntat ca va contribui cu 2 milioane de lei moldovenesti 500 mii RON) catre un fond adresat combaterii epidemiei COVID- 19 in Republica Moldova si Romania. Jumatate din aceasta suma reprezinta contributia personala a fondatorului grupului, Victor Bostan.

Hidroelectrica va distribui statului roman dividende de 867 milioane lei

Compania de stat Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a realizat in 2019 un profit net de 1,334 miliarde lei, la o cifra de afaceri de 4,149 miliarde lei, iar managementul companiei a anuntat joi ca producatorul va plati pana la sfarsitul lunii martie taxe si impozite totale de 223 milioane lei.

Senatorul Vlad Alexandrescu: Guvernul trebuie sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti

Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Guvernului Orban sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti, a caror activitate s-a suspendat de pe-o zi pe alta si ei au ramas fara venituri. Vlad Alexandrescu spune ca cei care doresc pot sa semneze o petitie pentru sustinerea sectorului cultural independent adresata Guvernului, semnata pana acum peste 8. 000 mii de cetateni.

COVID-19 in R. Moldova: 36 milioane de lei, alocatipentru procurarea echipamentelor de protectie

Ministerul Finantelor din R. Moldova va aloca din Fondul de Rezerva al Guvernului 36,028 milioane lei catre Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale pentru procurarea echipamentelor de protectie cu scopul prevenirii si controlului infectiei cu COVID-19.

Bani alocati in regim de urgenta pentru spitalele din Galati: 15 milioane de lei pentru aparatura si materiale sanitare

Fondurile au fost alocate de Consiliul Judetean Galati in urma unei sedinte extraordinare, convocata de urgenta si desfasurata in conditii speciale, pentru a respecta prevederile legale privind combaterea epidemiei de COVID-19.

Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

Un centru de dializa privat din Bucuresti a fost amendat cu 30. 000 de lei, dupa o ancheta epidemiologica efectuata de Directia de Sanatate Publica, ca urmare a faptului ca noua persoane au fost confirmate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )