Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministerul Educatiei va autoriza provizoriu scolile doctorale, pentru ca acestea sa poata inmatricula studenti

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei va autoriza provizoriu scolile doctorale, pentru ca acestea sa poata inmatricula studenti

Ministerul Educatiei Nationale va emite un ordin prin care scolile doctorale sa fie autorizate provizoriu pe baza unui set de standarde minimale necesare. Ordinul este necesar pentru ca de la adoptarea Legii Educatiei Nationale, in 2011, scolile doctorale nu au mai fost evaluate extern, desi acest lucru trebuie realizat din cinci in cinci ani. continuă pe Adevărul

Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare pentru ca autoritatile nu le-au evaluat anul acesta, cum cere legea Educatiei. Ministrul Educatiei este nevoit sa faca acum o exceptie si sa.

Scolile doctorale au ramas fara acreditare. Ministrul Educatiei va emite un ordin pentru autorizare provizorie

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare in urma expirarii termenului prevazut intr-o Hotarare de Guvern care stipula ca ele trebuie evaluate extern o data la cinci ani pentru a fi acreditate.

Razboiul directorilor de scoli cu Ministerul Educatiei. Marul discordiei: concursul din octombrie pentru ocuparea functiilor de conducere

Directorii de scoli care au fost numiti cu delegatie acuza timpul foarte scurt pe care il au la dispozitie pentru a pregati concursul din octombrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )