Libnet.ro
UNICEF

20:45

Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Antena3 Antena3,
Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare pentru ca autoritatile nu le-au evaluat anul acesta, cum cere legea Educatiei. Ministrul Educatiei este nevoit sa faca acum o exceptie si sa. continuă pe Antena3

Scolile doctorale au ramas fara acreditare. Ministrul Educatiei va emite un ordin pentru autorizare provizorie

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare in urma expirarii termenului prevazut intr-o Hotarare de Guvern care stipula ca ele trebuie evaluate extern o data la cinci ani pentru a fi acreditate.

Ministerul Educatiei va autoriza provizoriu scolile doctorale, pentru ca acestea sa poata inmatricula studenti

Ministerul Educatiei Nationale va emite un ordin prin care scolile doctorale sa fie autorizate provizoriu pe baza unui set de standarde minimale necesare. Ordinul este necesar pentru ca de la adoptarea Legii Educatiei Nationale, in 2011, scolile doctorale nu au mai fost evaluate extern, desi acest lucru trebuie realizat din cinci in cinci ani.

Deutsche Welle: Liderii din Romania nu vorbesc despre problemele muncitorilor romani exploatati in alte tari, dar se preocupa de armata europeana si de NATO

Romania ignora problemele nationale la intalnirile internationale. Potrivit B1 TV, specialistii de la Deutsche Welle sustin ca jurnalistii din Romania sunt preocupati aproape exclusiv.

Interlopul Belgian Tanase umileste justitia din Romania: S-a intors acasa dupa ce i s-a prescris condamnarea, iar primirea a fost transmisa live pe Facebook (VIDEO)

Un interlop din clanul tiganesc Tanase din Iasi a umilit live justitia din Romania. Belgian Tanase, dat in urmarire arin Interpol in urma cu 9 ani, s-a intors in Romania cu o.

Ambasadorul SUA: E foarte important pentru mine sa vizitez regiuni din Romania, in special unde traiesc minoritati etnice

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, aflat, luni, in vizita oficiala in Harghita, a declarat ca este important sa viziteze regiuni din Romania unde traiesc minoritati etnice, cum ar fi Harghita si Covasna, pentru ambasada SUA fiind important respectul acordat minoritatilor.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

Dezastru pe caile ferate din Romania: Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele (VIDEO)

Situatie dezastruoasa in traficul feroviar din Romania! Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele, arata B1 TV. Liniile de cale ferata de proasta calitate reprezinta.

ParkLake, de la cel mai asteptat mall, la cel mai criticat centru comercial din Romania: cu ce probleme se confrunta gigantul de 70.000 mp din cartierul Titan

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul.

Atac informatic la una dintre cele mai importante primarii din Romania

Atac informatic la una dintre cele mai mari primarii din Romania, Primaria Sectorului 1. Sistemul informatic este cazut complet dupa ce a fost tinta unui hacker, marti dupa-amiaza. Oficialii primariei.

Airbus Helicopters a inaugurat noua fabrica din Romania. La cat se ridica investitia

Airbus Helicopters a inaugurat noua fabrica din Romania, o investitie de 52 milioane de euro, unde va fi produs elicopterul cu doua motoare H215, primul aparat fiind asteptat sa iasa de pe linia finala de as.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )