Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scolile doctorale au ramas fara acreditare. Ministrul Educatiei va emite un ordin pentru autorizare provizorie

România Liberă România Liberă,
Scolile doctorale au ramas fara acreditare. Ministrul Educatiei va emite un ordin pentru autorizare provizorie

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare in urma expirarii termenului prevazut intr-o Hotarare de Guvern care stipula ca ele trebuie evaluate extern o data la cinci ani pentru a fi acreditate. continuă pe România Liberă

Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare pentru ca autoritatile nu le-au evaluat anul acesta, cum cere legea Educatiei. Ministrul Educatiei este nevoit sa faca acum o exceptie si sa.

Ministerul Educatiei va autoriza provizoriu scolile doctorale, pentru ca acestea sa poata inmatricula studenti

Ministerul Educatiei Nationale va emite un ordin prin care scolile doctorale sa fie autorizate provizoriu pe baza unui set de standarde minimale necesare. Ordinul este necesar pentru ca de la adoptarea Legii Educatiei Nationale, in 2011, scolile doctorale nu au mai fost evaluate extern, desi acest lucru trebuie realizat din cinci in cinci ani.

Ministrul Educatiei: Din 2018, toate scolile din Romania trebuie sa aiba avize sanitare si autorizatii de siguranta la incendiu

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat la deschiderea noului an scolar ca institutiile de invatamant care nu au avize sanitare si autorizatiile ISU de siguranta la incendiu, trebuie sa rezolve problemele pana in 2018, situatia fiind extrem de.

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei: Suntem inca departe de scoala pe care ne-o dorim si pe care o merita copiii nostri

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru le-a transmis, luni, elevilor, parintilor si profesorilor prezenti la festivitatile legate de inceperea anului scolar de la Colegiul National Mihai Eminescu din.

Ministrul Educatiei, apel catre profesori: Ii invit pe toti acei profesori dedicati care au preferat, ani la rand, sa ramana discreti, dar sa lucreze intens cu elevii lor, sa se implice si in conducerea scolilor lor

Ministrul Educatiei Mircea Dumitru, a lansat luni, la deschiderea noului an scolar, un apel catre toti acei profesori dedicati care au preferat, ani la rand, sa ramana discreti, dar sa lucreze intens cu elevii lor, sa se implice si in conducerea scolilor lor, in contextul in care in luna octombrie se organizeaza, la nivel national, un concurs pentru posturile de director si director adjunct in toate unitatile din invatamantul preuniversitar, de la gradinite, la licee, in incercarea de a profesionaliza managementul scolar.

Ministrul Educatiei: invatamantul nostru trebuie sa treaca prin multe schimbari structurale

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, considera ca invatamantul romanesc trebuie sa treaca printr-o serie de schimbari structurale. Totodata, el a afirmat, cu prilejul deschiderii noului an scolar, ca sistemul romanesc de invatamant este inca departe de cel pe care elevii il merita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )