Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministerul Educatiei vrea deschiderea scolilor

România Liberă România Liberă,
Ministerul Educatiei vrea deschiderea scolilor

Ministerul Educatiei ME) a anuntat ca doreste redeschiderea cat mai grabnica a scolilor, in functie. continuă pe România Liberă

Consiliul National al Elevilor solicita deschiderea scolilor acolo unde situatia epidemiologica o permite

Consiliul National al Elevilor solicita descentralizarea deciziei privind deschiderea scolilor, aratand ca se apropie examenele nationale, iar multe localitati din tara au o rata de infectare sub 3 la mia de locuitori, scrie News.

Ministerul Educatiei propune noi materii optionale pentru elevi: finante personale, teatru si sah

Ministerul Educatiei are in plan introducerea a noi materii optionale pentru liceu. Potrivit propunerilor, elevii ar putea sa studieze educatie financiara, oportunitati de cariera, sah sau discurs.

Ministerul Educatiei ia in calcul salarizarea cadrelor didactice in functie de performanta. Cimpeanu: Exista posibilitatea sa introducem o componenta salariala de motivare

Ministerul Educatiei analizeaza varianta salarizarii cadrelor didactice in functie de performanta. Ministrul Sorin Cimpeanu a anuntat, miercuri, ca exista posibilitatea introducerii unei componente salariale de motivare, in functie de performanta, prin Programul National de Redresare si Rezilienta. Exista merite deosebite care trebuie recunoscute si trebuie sa existe si motivatie, a spus Cimpeanu.

Ministrul Educatiei: O decizie privind deschiderea scolilor va fi luata la finalul lunii ianuarie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, ca o decizie privind deschiderea unitatilor de invatamant va fi luata la finalul lunii ianuarie, urmand sa se tina cont de evolutia epidemiologica, de evolutia campaniei de vaccinare, dar si de ce au decis alte state aflate in situatia Romaniei.

Ministerul Educatiei ia in calcul toate scenariile pentru redeschiderea scolilor. Sorin Cimpeanu: Analiza trebuie facuta responsabil, cu datele pe masa

Ministrul Educatiei a anuntat in cursul serii de luni ca toate scenariile privind redeschiderea scolilor vor fi luate in calcul, de la reluarea cursurilor in zonele cu incidenta mica a cazurilor de infectare cu.

Elevii cer deschiderea scolilor acolo unde situatia o permite

Inchiderea scolilor la gramada a creat mari nemultumiri in randul elevilor, profesorilor si parintilor. Faptul ca in localitati in care rata de infectare este foarte mica sau chiar zero, in special in mediul rural, scolile sunt in continuare inchise in ciuda problemelor legate de accesul elevilor la procesul de invatamant starneste discutii aprinse.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare. Cadrele didactice au prioritate la vaccinare pentru ca deservesc o activitate esentiala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat duminica seara ca redeschiderea scolilor nu poate fi conditionata de vaccinarea profesorilor. Personalul din.

Ministerul Educatiei a pus in dezbatere publica planurile-cadru pentru liceu

Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, din cadrul Ministerului Educatiei a pus in dezbatere publica proiectele planurilor-cadru pentru invatamantul liceal si profesional, care vor intra in vigoare gradual, incepand cu clasa a IX-a a anului scolar 2021-2022.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,331 seconds )