Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul de Externe, anunt de ultima ora despre un roman aflat in pericol in Yemen

B1 B1,
Ministerul de Externe, anunt de ultima ora despre un roman aflat in pericol in Yemen

Ministrul roman al Afacerilor Externe MAE) a anuntat duminica repatrierea cu succes si in siguranta a unui cetatean roman aflat in Yemen, tara pentru care Romania a decret stare de alerta de pericol. continuă pe B1

Kelemen Hunor, anunt de ULTIMA ORA despre LICEUL MAGHIAR. Vestea care ii va infuria pe TOTI ROMANII

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a facut joi precizari importante cu privire la soarta Liceului Teologic Romano-Catolic Targu Mures. Potrivit lui Kelemen Hunor, liceul va fi infiintat printr-o lege ce va primi.

Eugen Teodorovici, informatii de ultima ora despre Formularul 600: Se va incerca o simplificare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu ultimele informatii privind Formularul 600. Acesta a sustinut ca procedura va fi simplificata. Formularul 600. Ieri in sedinta de guvern a fost o.

Anunt de ULTIMA ORA de la FINANTE! Ce trebuie sa stie TOTI CONTRIBUABILII despre declararea CONTRIBUTIILOR SOCIALE

Anunt important de la Ministerul Finantelor Publice MFP) privind declararea si plata contributiilor sociale. Institutia informeaza joi ca lucreaza la un proiect de act normativ care va stabili un mecanism.

S-a RAZGANDIT! Conducerea liceului, anunt de ULTIMA ORA cu privire la fetele care l-au filmat pe PROFESORUL DE RELIGIE cand se SCARPINA

Reactie de ultim moment a conducerii Liceului Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica in cazul profesorului de religie care a fost filmat de trei eleve si acuzat ca se masturba. Ministerul Educatiei.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora privind MEDICAMENTELE ONCOLOGICE. Ce trebuie sa stie TOTI BOLNAVII de CANCER

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a facut duminica un anunt extrem de important cu privire la medicamentele oncologice. Ea spune, intr-un mesaj transmis de Ziua Mondiala de Lupta impotriva.

Ministrul Sanatatii, anunt de ULTIMA ORA. Ce trebuie sa stie bolnavii de CANCER

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a facut un anunt extrem de important pentru bolnavii de cancer din Romania. Ea a afirmat ca Programul National de Oncologie va fi extins pe mai multe.

Schimbare dramatica a vremii! Anunt de ultima ora

Schimbare dramatica a vremii incepand de astazi. Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru mai multe zone ale tarii. Va ploua, iar vantul va sufla cu putere depasind 100 de kilometri pe ora. La.

Mihai Fifor ii vrea pe AMERICANI NON-STOP. Ce spune ministrul despre baza de la Mihail Kogalniceanu

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, anunt de ultima ora despre prezenta militarilor americani la baza de la Mihail Kogalniceanu. El a afirmat, vineri, ca statul roman va continua eforturile pentru extinderea.

Anunt de ULTIMA ORA de la Fisc privind pachetele de tigari. Ce trebuie sa stie toti FUMATORII

Pachetele de tigarete si tutun de rulat vor fi marcate, de la 20 mai 2019, cu un identificator unic pentru a permite urmarirea fiecarui produs din momentul producerii pana in momentul vanzarii catre primul.

Anunt de ULTIMA ORA de la Primaria Capitalei. Ce investitii isi propune Municipalitatea in domeniul SANATATII anul acesta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca nu va renunta la construirea unui spital metropolitan in nordul Capitalei si ca Municipalitatea va demara, in 2018, procedurile pentru constructia a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )