Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii din Grecia: Se mentine riscul de incendii de vegetatie

B1 B1,
Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii din Grecia: Se mentine riscul de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia in care semnalizeaza mentinerea riscului incendiilor de vegetatie in mai multe regiuni din tara, unele foarte populare in. continuă pe B1

MAE, avertisment pentru romanii din Franta: Circulatie perturbata de greva Regiei Autonome a Transportului Parizian

MAE a transmis un avertisment pentru romanii care se afla, tranziteaza sau care ajuns in aceste zile in Franta. Potrivit ultimelor informatii, incepand cu seara zilei de 12 septembrie 2019, are loc o.

MAE, nou avertisment pentru romanii din afara granitelor! Risc maxim de declansare a incendiilor! Vezi zonele vizate

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie pentru Republica Portugheza.

AEP, despre prezidentiale: Romanii din Diaspora, supravegheati in timp real prin aplicatia SIMPV

Constantin Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte, ca romanii din Diaspora vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a vota, dar si ca votantii vor fi supravegheati in timp real, datorita aparaturii de anul acesta, relateaza Mediafax.

Ce sacrificii face Doinita Oancea pentru rolul din Sacrificiul. Este obligata zilnic sa poarte asa ceva

Doinita Oancea este parte din echipa noului serial de la Antena 1, Sacrificiul. Aceasta este nevoita sa poarte un lucru zilnic. Actrita a vorbit in repetate randuri, pe retelele de socializare, daca si cat o deranjeaza obligatia pe care o are. Subliniam faptul ca actorii stau multe ore pe platourile de filmare. Doinita Oancea, sacrificii .

Ministerul de Externe spune ca a primit asigurari ca drepturile romanilor aflati in Marea Britanie vor fi respectate inclusiv in cazul unui Brexit fara acord Care este procedura pentru romanii aflati in Regatul Unit

Drepturile cetatenilor romani aflati in Marea Britanie vor fi respectate inclusiv in cazul materializarii scenariului unui Brexit fara acord, spune Ministerul Afacerilor Externe MAE), precizand ca ministrul pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a primit asigurari in acest sens de la ministrul de stat britanic pentru Europa si pentru Americi, Christopher Pincher. Conform datelor statistice oficiale, in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord locuiesc aproximativ 411. 000 de romani.

OUG pentru romanii din diaspora: se pot inregistra pana pe 15 septembrie ca sa voteze la prezidentiale. Dancila, nou atac la Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul vrea sa dea OUG pentru prelungirea termenului de inscriere a cetatenilor romani din strainatate pentru vot pana pe 15 septembrie. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria l-a acuzat pe Iohannis ca blocheaza activitatea Guvernului.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora se mai pot inscrie pentru prezidentialele din noiembrie Doar 62.000 s-au inscris la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta

Miercuri este ultima zi in care alegatorii din diaspora se mai pot inscrie la o sectie din strainatate sau pentru votul prin corespondenta la prezidentiale, insa exista posibilitatea ca Guvernul sa prelungeasca acest termen in urmatoarea sedinta de la Palatul Victoria.

Viorica Dancila anunta OUG privind alegerile prezidentiale. Sunt vizati romanii din Diaspora

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joica va adopta masuri pentru a asigura cetatenilor romani din Diasporadreptul la vot, dar si o mai buna organizare a alegerilor.

Ministerul Sanatatii suspenda pentru sase luni distribuirea unor medicamente citostatice in afara tarii

Un numar de 125 de medicamente citostatice si 47 de imunosupresoare necesare in tratamentul cancerelor si a persoanelor transplantate nu vor mai putea fi distribuite in afara Romaniei pentru o perioada de sase lu.

Barna: Singura solutie pentru iesirea din criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna a declarat ca singura solutie pentru rezolvarea actualei crize politice sunt a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )