Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministerul Finantelor bulverseaza din nou mediul de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor bulverseaza din nou mediul de afaceri

In pline proteste si critici legate de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, ministrul Finantelor Ionut Misa a anuntat, ieri, o noua taxa pentru oamenii de afaceri. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor bulverseaza din nou mediul de afaceri

ACTUALIZARE 14:43 Europarlamentarul Daniel Buda solicita demiterea ministrului de Finante, in contextul declaratiilor referitoare la taxa de solidaritate Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicita demiterea ministrului de Finante, Ionut Misa, in contextul declaratiilor acestuia referitoare la taxa de solidaritate de 2%, potrivit unui comunicat trimis Redactiei. ------------ in pline proteste si critici legate de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, ministrul Finantelor Ionut Misa a anuntat, ieri, o noua taxa pentru oamenii de afaceri.

Taxa de solidaritate de 2%: Ministerul Finantelor vrea sa schimbe legea pentru ca in prezent nu poate cheltui cum vrea banii din acest fond excedentar (economica.net)

Economica. net scrie ca Ministerul Finantelor, care a anuntat recent o taxa de solidaritate de 2%, vrea sa schimbe legea deoarece in prezent nu poate cheltui cum vrea acesti bani.

VIDEO Seful arbitrului telecom, Adrian Dita, audiat din nou in Parlament: Cum i-a suparat Dita pe parlamentari si de ce nu au putut vota acestia raportul demiterii sale

Audieri tensionate marti dupa amiaza in Comisiile de specialitate din Parlament, unde Adrian Dita, presedintele ANCOM, autoritatea care reglementeaza piata de 4 miliarde de euro, a trebuit din nou sa-si motiveze decizia de reorganizare fulger a acestei autoritati, la cateva luni de la numirea in functie de catre Guvernul Grindeanu. Domnule n. a Adrian Dita), dar nu va suparati! ANCOM-ul este sub control parlamentar, nu Parlamentul sub controlul ANCOM-ului! Va rog sa respectati aceste Comisii!, i-a spus raspicat Varujan Pambuccian, deputat al minoritatilor si membru in Comisia IT din Camera Deputatilor, suparat ca acesta evita sa raspunda la intrebari.

ROBOR nu se dezminte si sare din nou la 1,84%

Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza dobanzile creditelor in lei, a sarit, ieri, din nou la 1,84% la 3 luni), dupa ce, cu o zi inainte, scazuse usor, de la aceeasi valoare la 1,83%.

Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Deputatii din Comisia de buget au din nou pe ordinea de zi proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, care transpune, practic, mult discutata Directiva din domeniu 17/2014).

Elena Udrea, din nou in fata procurorilor DNA: Fostul ministru este acuzata ca ar fi primit 5 milioane de dolari de la un afacerist pentru un trafic de influenta

Continua problemele penale pentru Elena Udrea! Fostul ministrul al Dezvoltarii din guvernul Boc s-a prezentat in fata procurorilor DNA pentru a fi audiata in urma unei plangeri penale depuse de.

Sanatatea din nou in strada. Lia Olguta Vasilescu: Mingea e la Sindicate

Angajatii din Sanatate, fiind foarte nemultumiti de sporurile salariale, au gasit ca varianta de rezolvare a problemei protestele in strada. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, incearca sa-i co.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )