Libnet.ro
UNICEF

17:30

ROBOR nu se dezminte si sare din nou la 1,84%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR nu se dezminte si sare din nou la 1,84%

Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza dobanzile creditelor in lei, a sarit, ieri, din nou la 1,84% la 3 luni), dupa ce, cu o zi inainte, scazuse usor, de la aceeasi valoare la 1,83%. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Seful arbitrului telecom, Adrian Dita, audiat din nou in Parlament: Cum i-a suparat Dita pe parlamentari si de ce nu au putut vota acestia raportul demiterii sale

Audieri tensionate marti dupa amiaza in Comisiile de specialitate din Parlament, unde Adrian Dita, presedintele ANCOM, autoritatea care reglementeaza piata de 4 miliarde de euro, a trebuit din nou sa-si motiveze decizia de reorganizare fulger a acestei autoritati, la cateva luni de la numirea in functie de catre Guvernul Grindeanu. Domnule n. a Adrian Dita), dar nu va suparati! ANCOM-ul este sub control parlamentar, nu Parlamentul sub controlul ANCOM-ului! Va rog sa respectati aceste Comisii!, i-a spus raspicat Varujan Pambuccian, deputat al minoritatilor si membru in Comisia IT din Camera Deputatilor, suparat ca acesta evita sa raspunda la intrebari.

Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Deputatii din Comisia de buget au din nou pe ordinea de zi proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, care transpune, practic, mult discutata Directiva din domeniu 17/2014).

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

Surpriza de proportii: Va deveni, din nou, TATA (FOTO)

Este considerat cel mai bun jucator din lume in activitate. Totul ii merge perfect, da goluri pe banda rulanta, si-a calificat Nationala la Campionatul Mondial din Rusia si, mai nou, totul este perf.

Sanatatea din nou in strada. Lia Olguta Vasilescu: Mingea e la Sindicate

Angajatii din Sanatate, fiind foarte nemultumiti de sporurile salariale, au gasit ca varianta de rezolvare a problemei protestele in strada. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, incearca sa-i co.

Turcia a prelungit din nou starea de urgenta introdusa dupa tentativa de rasturnare a lui Erdogan

Guvernul de la Ankara a aprobat o noua prelungire a starii de urgenta in Turcia, introdusa dupa tentativa de puci din 15 iulie 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al cabinetului, Bekir Bozdag.

ISIS loveste din nou: 30 de morti in Egipt

Cel putin 24 de militanti si sase soldati au fost ucisi duminica in atacuri asupra unor puncte militare de control din nordul Sinaiului, a precizat armata egipteana intr-un comunicat citat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )