Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor a imprumutat azi 495,1 milioane de euro de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat azi 495,1 milioane de euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, 495,1 milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon cu o maturitate reziduala de 40 de luni, la un randament mediu de 0,99% pe an, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor: Deficit bugetar de 4,7% din PIB dupa primele sapte luni ale anului!

Executia bugetului general consolidat in primele sapte luni ale anului 2020 a inregistrat un deficit de 49,68 mld lei 4,7% din PIB), a anuntat miercuri Ministerul Finantelor.

Cine este castigatorul marelui premiu la Loto 649, in valoare de 1,6 milioane euro. Joaca de peste 15 ani

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat combinatia la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. A fost castigat marele.

Turcan: Peste 485 de milioane euro vor fi platiti catre spitalele si directiile de sanatate publica

Raluca Turcan a anuntat ca Ministerul Fondurilor Europene deconteaza cheltuielile pe echipamente, medicamente si suport logistic pentru 121 de spitale din toata tara.

Florin Citu il invita pe Marcel Ciolacu la Ministerul Finantelor pentru o discutie despre situatia financiara a Romaniei si starea economiei: Este important sa avem aceasta discutie inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Ministrul Finantelor, Florin Citu, in invita pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, la sediul Ministerului pentru o prezentare a situatiei financiare a Romaniei si starea economiei. intr-o postare pe Facebook, ma.

RC Europe inaugureaza al treilea parc de retail, in urma unei investitii de 9 milioane euro

Dezvoltatorul si administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugureaza, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din Romania, cu o investitie totala de 9 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )