Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul de Interne cere prelungirea alegerilor dupa ora 21

România Liberă România Liberă,
Ministerul de Interne cere prelungirea alegerilor dupa ora 21

Ministerul Afacerilor Interne solicita Biroului Electoral Central sa dispuna prelungirea programului. continuă pe România Liberă

UPDATE Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 a fost respinsa de BEC PSD s-a opus prelungirii programului sectiilor de votare

Biroul Electoral Central a respins cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19, au declarat pentru HotNews. ro oficiali BEC.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate

Ministerul Afacerilor Interne a cerut, duminica, printr-o nota adresata Biroului Electoral Central BEC), prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19.

BEC respinge cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21:00

MAI a cerut printr-o nota adresata BEC prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii votului in unele sectiile de votare, in contextul masurilor de protectie anti-Covid-19.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului dupa ora 21.00

Intr-o nota semnata de secretarul de stat Gheorghe Sorescu si parafata de Raed Arafat, Ministerul de Interne MAI) cere Biroului Electoral Central BEC) prelungirea votului dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul este ingreunat din cauza masurilor de prevenire a raspandire a virusului.

BEC a respins cererea MAI privind prelungirea votului dupa ora 21 la sectiile de votare unde oamenii asteapta la coada

UPDATE, 27 septembrie 2020, ora 18. 45 Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica, cu doar doua voturi favorabile, solicitarea MAI de prelungire a votului acolo unde exista persoane care asteapta.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

De ce a refuzat BEC prelungirea votului. Explicatia oficiala

Biroul Electoral Central a respins, duminica, solicitarea MAI de prelungirea a votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii votului in unele sectiile de votare, in contextul masurilor de protectie anti-Covid-19.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

PNL cere anularea alegerilor pentru functia de primar in Costinesti, dupa ce buletinele de vot au fost tiparite gresit - in dreptul candidatului liberal apare sigla Pro Romania

Deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei judetene Constanta a PNL, a declarat pentru Agerpres ca a formulat o intampinare la Biroul Electoral Central BEC) prin care cere anularea procesului electoral pentru functia de primar al comunei Costinesti si reluarea acestuia la o data ulterioara, in conditii echitabile pentru toti participantii.

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )