Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministerul Justitiei, dupa vizita lui Catalin Predoiu la CEDO: S-a luat decizia amanarii emiterii unei rezolutii critice la adresa sistemului penitenciar din Romania

B1 B1,
Ministerul Justitiei, dupa vizita lui Catalin Predoiu la CEDO: S-a luat decizia amanarii emiterii unei rezolutii critice la adresa sistemului penitenciar din Romania

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a participat la reuniunea Comitetului Delegatiilor Ministrilor in format Drepturile Omului CM-DH) dedicata supravegherii executarii hotararilor Curtii Europene a. continuă pe B1

Romania a obtinut amanarea unei rezolutii critice la adresa sistemului penitenciar, dupa vizita lui Predoiu la CEDO

Ministerul Justitiei anunta ca, dupa ce ministrul Catalin Predoiu a participat la dezbateri intense la Strasbourg in legatura cu punerea in executare a deciziilor CEDO, Comitetul de Ministri a decis sa.

Catalin Predoiu, dezbateri intense la CEDO in privinta penitenciarelor din Romania: Emiterea rezolutiei critice, amanata

Ministerul Justitiei anunta ca, dupa ce ministrul Catalin Predoiu a participat la dezbateri intense la Strasbourg in legatura cu punerea in executare a deciziilor CEDO, Comitetul de Ministri a decis sa.

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge.

CATALIN PREDOIU: ,,Abrogarea masurilor curent nu trebuie sa fie un capat de drum, ci un inceput de drum

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, afirma ca abrogarea recursului compensatoriu nu trebuie sa fie un capat de drum, ci un inceput de drum, un inceput de proiect de imbunatatire radicala a conditiilor din penitenciare, a organizarii serviciului de probatiune. CEDO protejeaza drepturile persoanelor aflate in detentie, dar jurisprudenta sa stabileste si obligatia statelor de a-si proteja cetatenii de infractiuni, de a lua masuri pentru siguranta lor efectiva, arata Predoiu, conform News,ro.

Scandal politic pe recursul compensatoriu. Catalin Predoiu: Sustinem abrogarea legii!

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca sustine abrogarea legii recursului compensatoriu, asta dupa ce luni anunta ca legeatrebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o.

Comitetul de ministri al Consiliului Europei, profund preocupat dupa abrogarea recursului compensatoriu. Predoiu, asteptat in martie cu un plan de actiune

Comitetul de ministri al Consiliului Europei CoE) isi exprima profunda preocupare fata de faptul ca la 4 decembrie a. c. Parlamentul Romaniei a decis din scurt sa adopte proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu, fara a oferi in acelasi timp o alta modalitate de compensare care sa indeplineasca cerintele Conventiei Europene a Drepturilor Omului, informeaza vineri intr-un comunicat forul de la Strasbourg, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, ministrul roman al Justitiei, Catalin Predoiu, este asteptat in martie sa prezinte un plan de actiune.

Recursul compensatoriu. Ministrul Catalin Predoiu anunta o noua lege

Recursul compensatoriu va fi inlocuit. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta,.

Ministerul Justitiei cauta procurori sefi

USR solicita oprirea procedurii pana la modificarea legilor justitiei, in acord cu recomandarile din rapoartele MCV si GRECO si cu Opiniile Comisiei de la Venetia Ministerul Justitiei a lansat, ieri, procedura de selectie a procurorului general al Romaniei si a procurorilor-sefi de la Directia Nationala AnticoruptieDNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si TerorismDIICOT), functiile fiind ocupate momentan de catre interimari.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )