Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor judiciare din Madagascar documentele necesare pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, a anuntat, luni, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchell. Ea a precizat ca dosarul a fost. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor judiciare din Madagascar documentele necesare pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, a anuntat, luni, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchell. Ea a precizat ca dosarul a fost primit deja de ministerul Justitiei din Madagscar.

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

Negocieri la Ministerul Justitiei cu sindicatele din penitenciare

Organizatiile sindicale din penitenciare au astazi si maine intalniri de negociere cu reprezentantii Ministerului Justitiei, sub coordonarea ministrului Birchall, informeaza Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, printr-un comunicat.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

Termenul in care Ministerul Justitiei trebuie sa trimita documentele pentru extradarea lui Mazare expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ, relateaza Mediafax.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Ce le-a declarat iubita lui Radu Mazare politistilor din Madagascar. Cu ce se ocupa in exil

Iubita lui Radu Mazare a fost audiata de politistii din Madagascar, care au chemat-o sa dea detalii despre afacerile fostului primar. Ancheta in cazul afacerilor lui Radu Mazare a inceput imediat dupa arestarea lui. El a fost prins de autoritatile din Madagascar si pus in spatele gratiilor pentru o perioada de sase zile. in tot [] .

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )