Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministerul Sanatatii analizeaza schimbarea managerului de la DSP Arad

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii analizeaza schimbarea managerului de la DSP Arad

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se ia in calcul schimbarea directorului de la DSP Ar. continuă pe România Liberă

Seful DSP Arad, care le spunea medicilor ca si-au ales prost meseria, a demisionat El invoca o campanie mediatica si politica impotriva sa

Seful DSP Arad, Constantin Catana, care in urma cu cateva zile le transmitea medicilor ca si-au ales prost meseria si ca sunt lasi si fricosi, a demisionat vineri. El fusese amenintat cu demiterea de catre ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a spus, tot vineri, ca Aradul este unul din cele 3 focare de infectie cu coronavirus din tara. Catana invoca o campanie mediatica si politica impotriva sa.

Seful DSP Arad a demisionat: A inceput o campanie impotriva mea

Seful DSP Arad, Constantin Catana, a demisionat din functie. Decizia a fost luata la cateva zile dupa aparitia unei filmari in care acesta apare vorbindu-le urat medicilor ce urmau sa mearga in vama Nadlac pentru triajul epidemiologic.

Ministerul Sanatatii trece la butoanele spitalelor din subordinea autoritatilor locale Posturile vacante de la minister si unitatile din subordine vor fi ocupate temporar fara concurs, inclusiv cele de conducere

Guvernul discuta in sedinta de joi un proiect de urgenta care prevede ca pe perioada situatiei de urgenta, Ministerul Sanatatii sa coordoneze organizarea si functionarea tuturor unitatilor sanitare din subordinea autoritatilor administratiei publice locale. Ministerul Sanatatii va putea inclusiv sa demita sefii acestor unitati si sa faca noi numiri. Vezi ce mai prevede actul normativ. in perioada starii de urgenta vor putea fi ocupate temporrar posturile vacante din minister si unitatile din subordine in mod direct, prin numire fara concurs.

Ministerul Sanatatii: Covid 19 rezista 2-3 zile pe plastic si inox, 24 de ore pe carton si 4 ore pe cupru

Ministerul Sanatatii a transmis, miercuri, ca noul coronavirus rezista 2-3 zile pe plastic si inox, 24 de ore pe carton si 4 ore pe cupru. Transmiterea prin alimente nu este suspectata in cazul coronavirusului, a transmis Ministerul Sanatatii.

Emanuel Ungureanu: Spitalele au primit abia ieri primii bani de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente de protectie pentru coronavirus

Spitalele din Romania nu au primit pana ieri nici macar un leu de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente de protectie si materiale sanitare in vederea combaterii epidemiei de COVID 19, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. El adauga ca abia ieri, mi-au spus mai multi manageri de spitale, au fost trimisi primii bani de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente. Va dati seama cat o sa dureze pana se achizitioneaza echipamentele vitale?.

Ministerul Sanatatii a primit 18.000 de doze de medicament pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2!

Ministerul Sanatatii anunta ca a primit de la Sanofi Romania 18. 000 de cutii de Hidroxiclorochina, m.

Ministerul Sanatatii strica planurile primarului din sectorul 6: ce zice despre spalarea strazilor

Primarul din sectorul 6, intr-un demers heirupist, a spus ca va pulveriza apa oxigenata din elicopter ca sa curete strazile. Ministerul Sanatatii, pe de alta parte, a spus ca.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Seful DSP Arad a demisionat: A inceput o campanie impotriva mea. Va veni vremea cand vom vorbi despre aceste campanii duse de oameni politici

Seful Directiei de Sanatate Publica Arad, Constantin Catana, si-a anuntat demisia. Plecarea din functie a sefului DSP vine la cateva zile de la aparitia unei filmari in care acesta apare vorbindu-le urat medicilor ce urmau sa mearga in vama Nadlac pentru triajul epidemiologic.

VIDEO Seful DSP Arad, catre mai multi medici si asistente: V-ati ales prost meseria, auziti? De fricosi si de lasi eu nu am nevoie

Discutii aprinse intre seful Directiei de Sanatate Publica Arad, Constantin Catana, si personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU), care urma sa mearga la granita pentru triajul epidemiologic, potrivit unei inregistrari video publicate de aradon. ro. Doctorii si asistentele acuzau lipsa materialelor de protectie si a instructajului de folosire a acestora. Catana le-a reprosat cadrelor medicale ca si-au ales prost meseria si le-a spus ca el nu are nevoie de fricosi si de lasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )