Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministerul Sanatatii strica planurile primarului din sectorul 6: ce zice despre spalarea strazilor

Playtech Playtech,
Ministerul Sanatatii strica planurile primarului din sectorul 6: ce zice despre spalarea strazilor

Primarul din sectorul 6, intr-un demers heirupist, a spus ca va pulveriza apa oxigenata din elicopter ca sa curete strazile. Ministerul Sanatatii, pe de alta parte, a spus ca. continuă pe Playtech

Ministerul Sanatatii trece la butoanele spitalelor din subordinea autoritatilor locale Posturile vacante de la minister si unitatile din subordine vor fi ocupate temporar fara concurs, inclusiv cele de conducere

Guvernul discuta in sedinta de joi un proiect de urgenta care prevede ca pe perioada situatiei de urgenta, Ministerul Sanatatii sa coordoneze organizarea si functionarea tuturor unitatilor sanitare din subordinea autoritatilor administratiei publice locale. Ministerul Sanatatii va putea inclusiv sa demita sefii acestor unitati si sa faca noi numiri. Vezi ce mai prevede actul normativ. in perioada starii de urgenta vor putea fi ocupate temporrar posturile vacante din minister si unitatile din subordine in mod direct, prin numire fara concurs.

Ministerul Sanatatii: Covid 19 rezista 2-3 zile pe plastic si inox, 24 de ore pe carton si 4 ore pe cupru

Ministerul Sanatatii a transmis, miercuri, ca noul coronavirus rezista 2-3 zile pe plastic si inox, 24 de ore pe carton si 4 ore pe cupru. Transmiterea prin alimente nu este suspectata in cazul coronavirusului, a transmis Ministerul Sanatatii.

Emanuel Ungureanu: Spitalele au primit abia ieri primii bani de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente de protectie pentru coronavirus

Spitalele din Romania nu au primit pana ieri nici macar un leu de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente de protectie si materiale sanitare in vederea combaterii epidemiei de COVID 19, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. El adauga ca abia ieri, mi-au spus mai multi manageri de spitale, au fost trimisi primii bani de la Ministerul Sanatatii pentru echipamente. Va dati seama cat o sa dureze pana se achizitioneaza echipamentele vitale?.

Ministerul Sanatatii a primit 18.000 de doze de medicament pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2!

Ministerul Sanatatii anunta ca a primit de la Sanofi Romania 18. 000 de cutii de Hidroxiclorochina, m.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Jurnalistul Chris Cuomo, fratele primarului din New York, infectat cu coronavirus

Cunoscutul jurnalist al postului CNN si fratele primarului din New York, Chris Cuomo, a fost diagnosticat cu COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: IKEA a inceput sa produca echipamente de protectie pentru angajatii din sectorul medical

IKEA, cel mai mare brand de mobilier din lume, a anuntat marti ca a inceput sa produca echipamente de protectie, precum sorturi si viziere, pentru angajatii din sectorul medical care lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

Ministerul Sanatatii analizeaza schimbarea managerului de la DSP Arad

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se ia in calcul schimbarea directorului de la DSP Ar.

Un general chirurg cu misiuni in Angola a fost numit secretar de stat la Ministerul Sanatatii

Un general medic provenit din Ministerul Apararii Nationale, Ionel Paul Oprea, a fost numit secretar.

Generalulde brigada medic dr.Ionel Paul Oprea, numit in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii

In plina lupta cu noul coronavirus, generalul medic dr. Ionel Paul Oprea a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatati. El a fost sef al Directiei Medicale a Ministerului Apararii Nationale MApN).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )