Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei. Dr. Virgil Musta: Poate fi utilizata in studii clinice

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei. Dr. Virgil Musta: Poate fi utilizata in studii clinice

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei, medicamentul foarte ieftin, considerateficient in tratarea COVID-19. Specialistii in sanatate au declarat ca se poate utiliza in studii clinice in Ro. continuă pe B1

Grecia a dat unda verde prescrierii medicamentului Colchinina pentru tratarea covid

Agentia elena pentru medicamente a dat unda verde, luni, pentru prescrierea medicamentului Colchicina pentru tratarea COVID-19, dupa ce un studiu canadian a aratat ca utilizarea acestui antiinflamator are rezultate pozitive, transmite AFP.

Ivermectina, avizata de Ministerul Sanatatii. Virgil Musta: Posibil sa fie medicament cu beneficii favorabile

Ministerul Sanatatii da unda verde Ivermectinei. Specialistii au spus ca medicamentul se poate folosi in studii clinice la fel ca si in celelalte tari. Presedintele Comisiei de Specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii pe Boli Infectioase, Virgil Musta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre pasii facuti in acest moment pentru avizarea acestui medicament.

Covid-19: Grecia da unda verde pentru prescrierea colchicinei

Agentia pentru medicamente din Grecia a dat unda verde luni pentru prescrierea colchicinei pentru tratarea Covid-19 dupa un studiu canadian privind rezultatele pozitive ale acestui antiinflamator, potrivit AFP.

Medicul Virgil Musta: Daca ajunge noua tulpina a virusului in Romania si se raspandeste, foarte probabil ca vom asista din nou la o crestere a numarului de cazuri

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a precizat intr-un interviu pentru Hotnews, ca multi oameni cu forme severe vin la spital abia dupa ce boala se.

Categoria de persoane pentru care vaccinarea anti-COVID-19 este contraindicata absolut. Ce a spus medicul Virgil Musta: Restul sunt precautii (VIDEO)

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a explicat ca vaccinul anti-COVID-19 are contraindicatii pentru mai multe categorii de persoane, insa majoritatea sunt.

Enel X are unda verde de la Comisia Europeana pentru a dezvolta trei proiecte prezentate in cadrul celui de-al doilea program european IPCEI

Enel X are unda verde de la Comisia Europeana pentru a dezvolta trei proiecte prezentate in cadrul celui de-al doilea program european IPCEI Proiect Important de Interes European Comun), la care participa 42 de companii europene, conform unui comunicat trimis redactiei.

MINISTERUL SANATATII: Masca de protectie trebuie purtata si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin

Ministerul Sanatatii a transmis, duminica, o informare cu privire la faptul ca, si dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID, este recomandata purtarea mastii de protectie si respectarea regulilor de distantare sociala, transmite Agerpres.

CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac (VIDEO)

Vlad Voiculescu a declarat, miercuri, la Guvern, ca Ministerul Sanatatii a semnat, zilele trecute, o comanda de inca 9 milioane de vaccinuri impotriva noului coronavirus de la compania germana.

Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac

Ministerul Sanatatii a semnat, zilele trecute, o comanda de inca 9 milioane de vaccinuri anti-COVID-19 de la compania germana CureVac, a anuntat, astazi, la Guvern, ministrul Vlad Voiculescu, conform Agerpres.

Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii: Testam mai putin decat este cazul. Vom creste capacitatea de testare

Andreea Moldovan, noul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, a anuntat joi, 27 ianuarie, faptul ca are drept prioritate cresterea capacitatii de testare in vederea unui management mai eficient al.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )