Libnet.ro
UNICEF

09:01

Toata Italia, in carantina: anuntul fara precedent al premierului Giuseppe Conte

Playtech Playtech,
Toata Italia, in carantina: anuntul fara precedent al premierului Giuseppe Conte

Printr-un anunt fara precedent al premierului Giuseppe Conte, s-a confirmat intrarea Italiei in carantina. Din acest moment, nu mai este vorba doar de nordul tarii, ci de intreaga peninsula. incepand cu aceasta dimineata de marti, 10 martie 2020, Italia devine zona protejata. Anuntul a fost facut luni seara, in jurul orei locale 23:00, de catre . continuă pe Playtech

Toata Italia intra in CARANTINA

Toata Italia devine zona protejata, a anuntat premierul tarii, Giuseppe Conte. Deplasarile vor fi restranse si vor fi adoptate in intreaga tara masurile luate de duminica in Lombardia si alte 14 provincii care reprezentau pana acum zona rosie.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Epidemia de coronavirus, test fara precedent pentru economia romaneasca

Peste 70% dintre companii nu au o strategie in cazul epidemiei de coronavirus Epidemia de COVID-19 reprezinta un test fara precedent pentru economia romaneasca, care este, in mare parte, nepregatita pentru o astfel de situatie, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda FACTORY 4. 0 conference. Dincolo de faptul ca epidemia a dus la inchiderea a numeroase fabrici din China, raspandirea coronavirusului in Europa, in tari precum Italia, unul dintre principalii nostri parteneri comerciali, este de natura sa genereze blocaje semnificative pe lantul economic, conform analistilor Frames.

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara .

Masuri fara precedent la Palatul Cotroceni. Jurnalistii completeaza formulare ca la granita

Masura fara precedent luata de catre reprezentantii Administratiei Prezidentiale pentru protectia lui Klaus Iohannis.

Toata Italia va fi pusa in carantina si va deveni zona protejata. Masuri fara precedent anuntate de premierul Conte: Stau acasa. Este momentul responsabilitati Nimeni nu intra, nimeni nu iese din tara fara o justificare clara

Intreaga Italia va fi pusa in carantina de marti devenind zona protejata, a declarat premierul Giuseppe Conte. Nimeni nu va mai intra si nu va mai iesi din Italia fara o justificare clara. Astfel, toate masurile care se aplicau pana acum doar in zonele rosii, vor fi aplicate la nivelul intregii tari, potrivit La Stampa. Ramai acasa. Acum este momentul responsabilitatii, a declarat premierul Conte. Oamenii se vor putea misca doar in conditii de stricta necesitate, scolile su universitatile vor fi inchise pana in 3 aprilie, adunarile publice sunt interzise, campionatul de fotbal va fi suspendat, iar barurile si restaurantele vor fi inchise la 6 seara.

Digi sport: Coronavirus in Italia |Decizie fara precedent dupa Al Doilea Razboi Mondial. Imaginile surprinse

Premierul italian Giuseppe Conte a ordonat luni seara suspendarea campionatului national de fotbal, precum si a tuturor evenimentelor sportive, pana pe 3 aprilie, aceasta fiind una dintre masurile destinate stoparii epidemiei de coronavirus cu care se confrunta tara sa.

Un sfert din populatia Italiei este in carantina! Cei care ignora noul regulament risca amenzi uriase

Italia adopta masuri fara precedent in lupta impotriva raspandirii coronavirusului. Locuitorii regiunii Lombardia, dar si ai altor 14 provincii din centrul si nordul tarii nu mai pot intra sau iesi din aceste zone. Printre cei depistati pozitiv este si Seful Statului Major al Armatei Italiene. in Albania si Bulgaria au fost confirmate primele cazuri de Covid-19. Medicii britanici fac in schimb apel la voluntari care sa se lase infectati de noul virus. Acestia ar urma sa participe la testarea unui vaccin.

Toata Italia ar trebui bagata in carantina

Masurile de carantina impotriva propagarii noului tip de coronavirus in regiunea italiana Lombardia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )