Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministerul Sanatatii, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Este intubat, stabil, sub tratament specific

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Este intubat, stabil, sub tratament specific

Ministerul Sanatatii a transmis, vineri seara, ca medicul Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt in timp ce incerca sa salveze pacienti si aflat acum intr-un spital din Belgia, este intubat, stabil si urmeaza un tratament specific. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii, noi date despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Catalin Denciu este intubat, stabil si primeste tratament specific

Medicul Catalin Denciu, internat intr-un spital din Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, incercand sa-si slaveze pacientii din salonul.

Klaus Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate trebuie regandit din temelii. Este meritul medicilor ca salveaza vieti in ciuda tuturor dificultatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in conferinta de presade la Palatul Cotroceni, despre tragedia de la Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID-19 au murit in incendiul care a cuprins un salon al.

Iohannis, despre incendiul de la Piatra Neamt: Sa nu ne limitam la a identifica doar pe cei care au gresit tehnic punctual. Exista si un vinovat moral - autoritatile pesediste

Presedintele Klaus Iohannis spune ca in cazul incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt autoritatile nu trebuie sa se limiteze la a identifica doar pe cei care au gresit tehnic, punctual, pentru ca exista si un vinovat moral - cel care a blocat guvernul luna de luna si a cerut oamenilor in plina pandemie sa nu respecte regulile. in acest context, el a lansat un nou atac la adresa PSD, spunand ca in Neamt baronii rosii au schimbat directorii spitalului dupa bunul plac, si a sustinut din nou necesitatea organizarii alegerilor din 6 decembrie.

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax.

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

Despre tragedia de la Piatra-Neamt si despre sistemul nostru medical

Functionarea fiecarui segment dintr-un spital este guvernata de legi, reguli sau protocoale medicale.

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Variantele de mutare a Sectiei ATI, mistuita de flacari

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, care a ars sambata in incendiul in care au murit 10 pacienti, iar un medic a fost grav ranit, ar putea fi mutata la etajul 4 al spitalului, in locul sectiei de Obstetrica, a anuntat marti prefectul judetului Neamt, George Lazar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustinea luni ca Sectia ATI a spitalului va fi functionala luni seara sau cel tirziu marti dimineata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )